НЕ ОСТАНА ЕДЪР БИЗНЕС, КОЙТО ДА НЕ Е ОТЧЕЛ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА БОРИСОВ…

Автор: Няма коментари Сподели:

И като турим чертата, не остана едър бизнес, който да не е отчел десетки милиони на Борисов. Първо – нападат бизнеса, обикновено с полиция и прокуратурата начело. 

По телевизиите пък започва масова суматоха какво бил направил Цветан Василев – ПАК. Сега Емилян Гебрев друсат, като презряла троянска слива го друсат.

Ако си спомняте през 2013-та – „Риск Инженеринг“ си пати от подобна атака, докато не клекна и не прехвърли 97% от фирмата на братовчедка на Маргените.. 

Случката с двойната къща и Японеца е същата. Трябваше да му се покаже мястото на Японеца в схемата с ония бизнеси, сещате се. Сигурно е решил да играе самостоятелно и за един паркинг му взеха и пазарния дял, и честта. Е, показаха му мястото. Туриха го на екран да се обяснява. Уредиха му интервю да не кажа в кой голям вестник да ни вещае как само Борисов решава проблемите. Няма да кажа името на вестника, наскоро станал и русофилски, че току-виж колегите се разсърдили, въпреки че не тях точно визирам. Случката беше в ранна пролет.

Сега пък монтираха Гебрев на екран, да ни обяснява, че бил сбъркал, защото не отишъл най-напред при Борисов да се оплаче от атаката срещу „Емко“.

Алоу! Вие съвсем си повярвахте, че ние завинаги ще сме в ролята на тъпаците в тази банална рекетьорска пиеска. Взеха му първо сделката с Индия на Гебрев, безсрамно, пред очите на всички ни, после я прехвърлиха на ВМЗ Сопот, чува се за едни други 6 милиона рекет….

Алоу! Бизнесменьете! Ние търпим това дередже, защото нямаме средства да Му спретнем някой пуч или пък друго по-ефективно оперативно мероприятие, но вие с парите – какво търпите и чакате, бе?!

Едни мутри чрез поставено лице владеят фирма за ремонта и модернизацията на 5 блок на Козлодуй! 

Алоууу! Ще ни вдигнат във въздуха мутрите, бе! 

Докога и вие ще търпите да ви онождат и снимат жените, пък вас да изнудват със заснетото и да ви смучат кърлежите, бе? 

Ама казано е още в народните песни, че чорбаджия чест няма! 

За него царица е парица, дори жената и децата си ще прегази за някой кьорав лев!

Нора Стоичкова

Фейсбук

Колаж: Кирил Стаменов                                  http://afera.bg

Предишна статия

Защо столицата ни, когато прави copy & paste не мисли?

Следваща статия

„БЯХ В САЩ, А ТАМ ИНТЕРНЕТ НЯМА“ …

Други интересни