„250 онлайн издания“, че да се зърнем между тях и да ти спретнем такова дело в Страсбург…

Автор: Няма коментари Сподели:

Цветан Цветанов: „Социалните мрежи са сериозно средство за манипулиране на обществото. От тази гледна точка мога да ви кажа, че аз съм изключително неудовлетворен от дейността на службите в тази посока... Мога да ви кажа, че това, което виждаме, е един интензитет, който е за негативните новини. Един интензитет на фалшиви новини, които са за дискредитиране на НАТО, на ЕС...Локализирани са около 250 онлайн издания и фейсбук групи, които са правили само това…“

Наглостта, когато иде реч за Цветанов с особената форма на главата, няма граници. Нито дъно.

И тези статии на АФЕРА ли са „манипулиране“, бре, наглецо?

КОЙ Е „ВЪТРЕШНИЯТ ЧОВЕК“ И „ДРУГИЯТ“ КЪМ „НАГЛИТЕ“, С КОИТО ЦВЕТАНОВ ЗАПОЗНАВА ЕКСГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР?

ХОРАТА НА ЦВЕТАНОВ ТЪРСЯТ ПОД ДЪРВО И КАМЪК „ИЗТОЧНИКА“ НА „АФЕРА“ ЗА „ВЪТРЕШНИЯ ЧОВЕК“ НА ЦВЕТАНОВ КЪМ „НАГЛИТЕ“. ЗАГРАЖАДАТ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!

ЕКСКЛУЗИВНО! ПОРОЧНАТА ВРЪЗКА „ЦВЕТАНОВ – „НАГЛИТЕ“. ЦВЕТАНОВ – ПЕТЪР ХРИСТОВ – „ВНЕДРЕН ЧОВЕК В ТСБОП ВЕЛИКО ТЪРНОВО“. ЦВЕТАНОВ, ПОМНИТЕ ЛИ КАКВО ИЗРЕКОХТЕ НА СЪВЕЩАНИЕ НА ВИСШИ ОФИЦЕРИ ОТ СЛУЖБИТЕ?!

Въпреки всичко обаче Цветанов продължава да си развява коня под мълчаливото съдействие и чадър, оказан му от Цацаратурата!

В тази връзка е редно да попитаме – ти ли, или службите, които са под контрол на Борисов, Шиши и респективно теб, ме блокирате в „социалните мрежи“?:

„БЛОКИРАНА“ В „КОНЦЛАГЕРА“, ЗАРАДИ ИСТИНАТА. ТУК СЪМ, БРЕ, БОКО & ШИШИ! ДЕКА ВИ Е „ВЪНШНОТО“, НЕ СЕ ТУТКАЙТЕ, ЧЕ ВИ ИЗПРЕВАРИХ!

И кога, Особена форма на главата, ще изредиш поименно тия „250 онлайн издания“, че да се зърнем между тях и да ти спретнем такова дело в Страсбург, че да ти се изправи формата на главата?!

Цветанов да говори за „манипулиране“ и за „фейк новини“, щото някои не сме от подгъзурниците МУ, че да пищим само колко ГЕРБ са ангели небесни, е не само наглост, но и мерзост.

Управлява ни мафия!

Веселина Томова                             http://afera.bg/

Предишна статия

„БЯХ В САЩ, А ТАМ ИНТЕРНЕТ НЯМА“ …

Следваща статия

В ОТГОВОР НА ЗАПИТВАНЕ

Други интересни