Мъжки свят на истински мъже…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                 Nikolai Markov

Изпълнителната власт е ЗАБРАНИЛА на законодателната да изрича в публичното пространство името на Румен Радев. Напълно демократичен акт! 

Някои ще кажат, че Борисов е и председател на ОПГ ГЕРБ, но да не забравяме, че той има и много други видими и невидими длъжности и обязаности. Може да забранява на когото си поиска и от която позиция сам реши. Така е в демократичните общества!

Забраната, обаче, има и друг смисъл. Мъжки свят на истински мъже, като Борисов и Радев. Те си обявяват войни без да ги провеждат, противопоставят политики без да ги реализират, воюват за любовта на робите без да им казват истината, борят се сами със себе си и между себе си – само в името на себе си.

Добре, гладният ни прокурор, той си го избра. Днес дава шанс на президента, а президента трябва да си избере сянката. Дебелата мафиотска сянка на банкянския дъб или рехавата сенчица на корнелийския ясен!?

Труден избор, но добрия бог Буда винаги е поучавал, че с добра дума и пистолет в ръка се постига много повече, отколкото само с добра дума. Дали президентът ще клъвне или ще му се наложи все пак да помисли три пъти преди да обявява война, която не е и сънувал!?

Впрочем той вече я обяви, но правилото гласи, че всичко казано преди “но”, няма никакъв смисъл…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

От нас зависи докога ще продължава това…

Следваща статия

МНОГО ЛОШИ ХОРА СМЕ ТОВА ЗРИТЕЛИТЕ!

Други интересни