МНОГО ЛОШИ ХОРА СМЕ ТОВА ЗРИТЕЛИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Хекимян вика да сме взаимно възпитани с политиците при интервюта.

Горанов и той, а именно, бяха съвсем взаимно възпитани. /Днес всички политици по студията са много ведри, весели, сресани и с изрязани нокти. Така им е казал вчера Нали знаете – Той. Снощи мъжът ми категорично ми забрани да говоря за Него. И на детето забрани, на сестра си и на старите ни родители./

Но, да продължа – Горанов ни информира, че растем икономически, като пубер през лятото. Повече сме порасли дори от Того, Буркина Фасо и Тринидат и Тобаго.

Съвсем възпитано искам да питам – къде, бе задници, го видяхте тоя растеж? Пораснаха само цените на нещата като ток-мок, парно, масло, месо и сирене. А именно.

И Менда вика – весели новини имаме – няма безработица и заплатите растат. Бе, с необходимото взаимно възпитание и на нея да кажа – да ви се не види, страшни сте тъпаци!

А пък Николаев дръпна една малка реч за скандалите в студиото му. Квинесенцията е, че за скандала сме виновни ние. Такива сме избрали, такива му влизат. От вас зависи, вика, столчето дали е празно /на Цолова/ или не. И аз се почувствах малко виновна заради Цолова. Сещате се, нали, не малко писах тук за нея, а и не гласувах тая година, та върху крехките ми плещи на блондинка се добави и отговорността за съдбата на плевенското миче. Много лоши хора сме това зрителите!

Ама много лоши и неблагодарни. Не стига, че ни пускат реклами, Биг брадъри, турски сериали, индийски такива, не стига, че ни ограмотяват сексуално сутрин, че стават толкова рано, ами и не защитаваме правата им. Егати.

Преди това, най в началото Радан Кънев ме убеди съвсем възпитано, че опозиция няма. Личи му, че е софиянец, възпитан е, ако не друго. Каза, че ся най-автентичното дясно е генерала Атанасов. И понеже обещах, че ще съм взаимно възпитана, няма да ви кажа какво мисля за него и за оня на СДСто, щото никак няма да е в приказната дъга на възпитанието …по Хекимян.

Виктория Тинтерова                         http://afera.bg       

Предишна статия

Мъжки свят на истински мъже…

Следваща статия

ЛУННАТА МОМА

Други интересни