Бухалките бяха заменени с тотална корупция – евтино, чисто и лесно решение

Автор: Няма коментари Сподели:

                                             Николай Марков                   Източник: БГНЕС

Image title

Днес платих застраховка „Гражданска отговорност“. Забелязах, че има увеличение на цената и попитах служителката от кога е. Отговорът беше: „От лятото! Направиха го тихо!“

Да, в държавата на мафията всичко се прави в пълна тишина. Увеличени са тихо хранителните продукти, цената за отопление, електричество и прочее мафиотски налози. 

Тук, в територията, е така! Увеличени са цените и на всички видове услуги. Тихо!

Впрочем, тихо се убиват хора, продават се хора за месо и проституция, тъпчат децата ни с наркотици – направо в училищата, ограбват нас и държавата ни, заробват ни с непосилни дългогодишни държавни заеми. 

И всичко това в пълна тишина!

Престъпността е шумна, но мафията е тиха! Това е разликата и добре я запомнете. Оръжията и бухалките бяха заменени с тотална корупция – евтино, чисто и лесно решение. 

Законите за корумпираните ще пишат самите корумпирани, за борба с наркотиците – дилърите, а за всичко останало – другите политически престъпниците. 

Видяхте и как работи съда в Несебър!!! Плява.

Няма да има безкръвен преход, защото той, всъщност, не е започвал. Проблемът е, че илюзиите ни свършиха. 

От тук нататък който и както оцелее, но НАТО и ЕС няма да могат да спрат справедливия гняв. А него колкото го задържаш изкуствено, толкова по-кръвожаден става.

Глад град не прави, но глад град събаря!

И нека аз да съм лош пророк, а те да си останат идиотите с положително сугестивно мислене. След голям пожар трудно се различава кой е бил цар и кой роб.

Управлява ви мафия!

Николай Марков

https://frognews.bg/obshtestvo/naroden-glas/buhalkite-biaha-zameneni-totalna-koruptsiia–evtino-chisto-lesno-reshenie.html

Предишна статия

” Заяждаш се, но от това нямаш полза и ще изтлееш безславно.”

Следваща статия

„ПРОСТА Е И ЖЕСТОКАТА ИСТИНА В НАШАТА НАЦИОНАЛНА ТРАГЕДИЯ“

Други интересни