Когато държавното управление е напълно корумпирано…

Автор: Няма коментари Сподели:

ЩЕ НИ РИТАТ В ГЛАВИТЕ И ЩЕ ГИ ОПРАВДАВАТ, А НИЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ ДО СТОТИНКА И ЩЕ НИ СЪДЯТ! С ТЕРОРИСТИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ. СТРЕЛЯ СЕ В ГЛАВАТА, ПРИ ТОВА НЕ САМО ВЕДНЪЖ – КОНТРОЛНО!

ТЕМИДАКогато държавното управление е напълно корумпирано, при това на най-високо ниво, такива присъди ще произвежда и съд, назначен в служба на мафията. Ще ни ритат в главите и ще ги оправдават, а ние ще си плащаме всичко до стотинка и ще ни съдят! Това е.

И нека живота ни бъде хронична тревога от един въоръжен грабеж до друг, от едно отвличане до друго, от един разстрел до друг, от една лъжа до следващата!

Ограбват ни абсолютни престъпници. С терористи, били те и с бели якички, не се преговаря. Никой в света не преговаря! Стреля се в главата, при това не само веднъж – контролно. Впрочем, такива изроди от друго не разбират. Живота ме срещна с много от тях лично, но ми е трудно да убедя и вас. Именно заради тази трудност, англосаксонците, донякъде с основание, ни наричат малодушни.

Нито една истина не е приятна и боли, но си остава истина…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                              Николай Марков

 

                                               http://afera.bg

“ЩЕ НИ РИТАТ В ГЛАВИТЕ И ЩЕ ГИ ОПРАВДАВАТ, А НИЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ ДО СТОТИНКА И ЩЕ НИ СЪДЯТ! С ТЕРОРИСТИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ. СТРЕЛЯ СЕ В ГЛАВАТА, ПРИ ТОВА НЕ САМО ВЕДНЪЖ – КОНТРОЛНО!”

  1. Еволюцията:
    На 30.05.2006 г. група пияни англичани пребиват бармана Мартин Георгиев, като му нанасят множество телесни наранявания. Особено деен в престъплението е деветнадесетгодишният Майкъл Шийлдс, който нанася удър с камък в главата на Георгиев.
    Последствията са: тежки увреждания на мозъка на българина; преждевременно раждане на дете от съпругата на Мартин;
    15годишна присъда за англичанина за опит за убийство, намалена по-късно на десет години затвор.
    През 2006 г., година по-късно от събитията, благодарение на спогодба между България и Англия, Майкъл Шийлдс е преместен да излежава присъдата си в английски затвор.
    Четири години по-късно, благодарение на “безспорни доказателства”, Майкъл Шийлдс е освободен от затвора и обявен за невинен.
    Виновен по случая и до ден днешен, няма!
    На 03.06.2017 г. 53-годишният шведски турист Ралф Сундберг рита в главата камериерка в Слънчев бряг.
    Потърпевшата губи съзнание и е приета в болница с контузни рани в челюстта.
    На шведът е наложена глоба от 4500 лв. за деянието.
    Докато нямаме уважение едни към други, самите ние, ще ни блъскат с камъни по главите и ритници. И после ще ни плащат или дори, като Майкъл Шийлдс, ще искат официално извинение от България.
    Някой, изобщо, помни ли случая “Шийлдс”?
    Ще помним ли случая “Ралф”?
    Или “до утре вечер в другия спектакъл”?
    Разединени никога вече, Фейсбук

    Опит за убийство: В Швеция – 18 години затвор, в България – 2308 евро глоба…
    Вчерашната присъда на шведа, който с шут в главата се опита да убие жена-камериерка, илюстрира пълното разложение на прокуратурата и на съдебната система като цяло. Шведът бе наказан с 4500 лв. глоба и дори бе пуснат от домашния арест, и може да си отлети на север. В същото време, в самата Швеция, за подобно престъпление се дават от 10 до 18 години затвор. Ако си чужденец, гледай към горната граница.
    През 2012 г. узбекски гражданин се опита да убие също узбекски религиозен водач, който критикува правителството на Узбекистан. Опитът бе неуспешен, но виновникът се озова в затвора за 18 обиколки на Земята около Слънцето. Присъдата е произнесена през 2015 г.
    При нас някакви шведски изроди нападат жени, докато ония работят, и… глоба. При това смешна.
    Съвсем очевидно шведът е покрит от прокуратурата. Той е обвинен за “лека телесна повреда”, а не както трябва – за опит за убийство. Т.е. прокурорите, очевидно под нечий натиск, са го отървали още изначално. За такова леко престъпление, дори най-тежкото наказание, е леко. Но подобен шут в главата си е опит за убийство, и има българи, които лежат за такива деяния. Добре е да припомним дори ромския бос Кирил Рашков, който лежа 3 години дори не за опит, а само за “закана” за убийство.
    Т.е. закони има, но явно шведското посолство и ЕС са били твърде убедителни пред Бойко Борисов. Резултатът е този – 2308 евро глоба…
                                                                               Добри Божилов

                                                     http://afera.bg

Предишна статия

В харема „Борисов 3“ замириса на изгоряла гума покрай Дунарит и Емко…

Следваща статия

Терминът „буда“ се отнася за човек, който е станал просветлен…

Други интересни