КАСТИНГ, БАТЕ, ЗА ПОЛИТИЦИ! ХАХАХАХАХАХА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Държавата, в която виден шоумен прави кастинг за политици. Не конкурсна процедура, изградена на принципа на конкуренция въз основа на професионалните и деловите качества на кандидатите, а кастинг, бате.

К А С Т И Н Г !

За политици !

ахахахахахахах

За 30 години живот в прехода, не знам защо така наричат тоя лай__ян период, при положение, че не води към нищо, сме виждали всякакви неща, това обаче ми изби зъбите.

Слави – в ролята на HR, който ще избира политици, без да има абсолютно никаква представа от дейността на тия хора. Не си мислете, че дългия има политическа култура – защото няма. Доказал го е през годините. И как точно с интервю разбираш – читав ли е човекът срещу теб или е поредната плюнка, решил да става нещо в тоя живот по втория начин, не знам. Явно ще ги закача на детектора на лъжата или има непогрешимо чувство за политиците.

Ами не, няма. Преди време подкрепи публично кандидатурата на Кунева. Тогава беше много готина и свестна. Не знам дали помните.

Сценаристите му са плачевно неграмотни по правни и по-специфични въпроси, свързани с управлението на държавата. Това се видя много добре от коментарите им по случай референдума, за тия дето могат да го видят и имат капацитета да го разберат. Какво значи в случая ,,само не знам си колко хиляди гласа не достигат“. Дали не ти достига 1 или 1 милион гласа – няма разлика. Така се интерпретира закона, а не популистки – иде ми, дойде ми. Тук оставам настрана и не коментирам факта, че най-вероятно са го изиграли с гласовете и са му ,,взели“ прилична бройка.

И не става въпрос за това дали харесваме или не харесваме Слави. Не може нормален човек да се надява, че един водещ ще разплете трупаните с години зависимости на всички нива в държавата и ще направи своеобразна революция. Нали не забравяме, че той дори не е прекратил все още договора си с БТВ, ако случайно се прецака проекта, все пак да не умрат гладни хората.

Така революция не се прави – мислейки за топлото и мекото.

И все пак мисля да кандидатствам за здравен министър в това ново правителство, да легализирам всички наркотици и след това – рязко подавам оставка.

Георги Христов Христов

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“             http://afera.bg

Предишна статия

Май танковете наистина трябва да дойдат, след като решиха, че сме им подарили България

Следваща статия

КАТЪРИТЕ НА МРЪСНИШКАТА ПРОПАГАНДА

Други интересни