Мисля, че съм достатъчно обективен човек…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                                     Nikolai Markov

Другарят Христо Иванов, доскоро придворен паж на агент Буда, провидя руски интереси в българският оръжеен бизнес покрай посещението на главният прокурор на Русия, Юрий Чайка. Отново недостоен начин да се еманципираш от длъжността – доскорошен слуга на българската мафия. 

Мисля, че съм достатъчно обективен човек и ще призная, че има много въпросителни около фактът, че децата на Чайка са мега милиардери. Били добри момчета, според баща им, та така! Нашите деца на политическите ни бандити не са ли също “добри момчета и момичета”, а? Но за тях дума не казвате, защото и вие сте подобни деца, нали!? Да не говорим чичко ви Доналд чий син е!

За сведение на бойкикиевия син ще кажа ясно, че на изхода на нашите предприятия от оръжейния бизнес не стоят руснаци, а чисти американци и някои други националности, все кадри от търговският отдел на ЦРУ. Има и самоубили се от глупост на нашите полигони и лесно може да видите как се казват. 

Остава да са се кооперирали американците и руснаците у нас, за да са вярни твърденията на другаря Бойкикиев. Ако пък е така, не зная какъв е смисълът прокурорът Чайка да се превръща в митично зло същество от друга планета.

Другарю Христо Иванов, такъв е днешният тъй демократичен свят, за който умело промивате мозъците на всички интелектуални скопци. Който може в наши дни, краде напълно безнаказано и със задника си, независимо в коя точка на планетата се намира задникът му. Само методите на крадене са различни!

Вие, другарю, не сте извънземен, нали?

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=mentions&pnref=story

Предишна статия

БОЕЦ застава зад работниците от Дунарит и Емко

Следваща статия

Адвокат Магнитски стана символ на борбата с корумпирани управници

Други интересни