Слушах глупостите на другарката Теменужка Петкова, министър на енергетиката…

Автор: Няма коментари Сподели:

Слушах глупостите на другарката Теменужка Петкова, министър на енергетиката. Имам чувството, че тази жена се е родила някъде из коридорите на ВИТИЗ, а не в родилен дом, но като имам предвид чий памперс е, поведението е разбираемо.

Дамата засегна темата с кражбите на ток и ни посъветва, който има данни за подобни данни, да съобщи на властите, защото те не знаят за такава практика. След като чух това си помислих, че освен артисти тези наши “ управници“ са с тежки психически увреждания, следствие от вродено лицемерие и слугинаж.

По същество. Не друг, а лично мой роднина беше един от ключовите лица в цяла България на тема кражби на електроенергия. Участва във всички фази на дефиниране на проблема, контрол и отчетност. Получи всички правомощия и стигна твърде далеч. Толкова навътре в проблема, че като зная какво ми е казал и какво говори в момента другарката Теменужка, направо ми идва да си изхвърля телевизора през прозореца. Знаете ли защо?

Защото който допълзи до властта или до парламента, сякаш става друг човек. Никога не лъже, но и никога не казва истината!!! Това е тежкият и единствен проблем!

Относно злоупотребите с електроенергия, те започват още от производството, продажбите, преноса, отчета и чак накрая идват злоупотребите на предприятия от различни сегменти и граждани. Дълга и трайно установена мафиотско-политическа верига от подставени фирми и под изпълнители, за да стигне бесилото до врата на данъкоплатците, под формата на престъпни държавни заеми. Ако питате мен, всички са за изправяне до стената, защото за друга справедливост е вече много късно, но нали демокрацията се превърна в безнаказани и узаконени престъпления срещу държавата, значи всичко е наред.

Само запомнете, че в България се краде на общо основание. Циганите, например, въобще не плащат ток, а това са повече от половин милион човека и фактът е обществена тайна. Теменужка, обаче, не знае!

Как се „оправя“ сметката им, знаят достатъчно на брой експерти. А за управниците остава тежката задача да лъжат добросъвестните граждани и да им трупат държавни заеми за няколко поколения напред!!!

От мен, както винаги. Управлява ви мафия!

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                  Николай Марков                       http://afera.bg

Предишна статия

Деца, не слушайте родителите си колко е ценно да учиш…

Следваща статия

Хора, един ден това може да сполети и България

Други интересни