Ром празнува Нова година със стрелба пред лъскавия си “Мерцедес”!

Автор: Няма коментари Сподели:

Ново шокиращо видео в нета показа мастит ром, който празнува Нова година пред багажника на лъскавия си „Мерцедес“, стреляйки във въздуха с пистолети и автоматично оръжие.

Мъжът, облечен в кожа и целия в злато, носи слънчеви очила и танцува пред отворения багажник на фона на тежък кючек. Той показва съдържанието на багажника, в който има пистолети, автомат, пълнители, патрони, нож, бухалка, цигари, марково уиски и енергийни напитки – всичко необходимо човек от съмнителните среди да прекара празника. 

Мъжът започва да вади различни оръжия и да стреля с тях, а наблизо се вижда как майка с дете и малки деца притичват, за да не пострадат.

По информация на ovarna.bg действието се развива в циганската махала на Пазарджик, а главно действащо лице е Ахмет Баши. Той сам публикувал видеото във Фейсбук профила си, но след няколко го свалил, защото започнало да се разпространява. 

В клипа, който поместваме, ясно се вижда регистрационният номер на автомобила, за да може съответните органи, при добро желание, да се самосезират.

Припомняме, преди време скандалният кмет на Галиче Ценко Чоков поля новия си джип за 200 000 хиляди на кръшен купон в Галиче. Неговият автомобил, както и външният вид на Чиков, бяха много подобни до тези на Ахмет Баши.


http://pik.bg/

Предишна статия

Външно министерство трябва да реагира незабавно на демонстрацията на турския посланик Сюлейман Гьокче, категорочен е бившият шеф на МВР

Следваща статия

Вторият ден на 2016 година ще ни зарадва със слънце!

Други интересни