Ще бъда кратък!

Автор: Няма коментари Сподели:
                                                        Nikolai Markov

Ще бъда кратък!

Отвличанията на хора, независимо от крайната цел са едни от най-опасните занимания на престъпници. Винаги участва човек от властта и ситуацията се развива под шапката на правителството. Това е във всяка държава!

В нашата – сикаджии отвличат, сикаджии управляват като държавници. От двете страни на барикадата са едни и същи лица и интереси, все още твърде неясни за страничните наблюдатели. Тук е практика, а не изключение да се отвлича, изнудва, малтретира и убива. Тук е ада!

Хубавото е, че огънят пречиства душите и докато изгаряме в пожара на овластените престъпници ние ставаме чисти и святи хора. Убеден съм, че не е далеч времето, когато всеки ще си получи заслуженото, за да се прослави името Му. Защото ако не вярваме в справедливостта и възмездието поднесени по съвършен ред, значи вярваме само в човешките дела. А това е твърде елементарно схващане…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

                                                                                     Nikolai Markov

След хилядолетен стремеж и създаване на няколко държави на българите достигнахме до тази днешната – “демократичната”.

Мафиотско-олигархично чудовище, признато от ЕС и САЩ като демократично!?

Не искам да бъда съдия на никого, но след като за всички други държави, България е демократична държава с демократично управление, за мен пък всички урагани преминаващи през САЩ са напълно полезни за тях явления. Дори и да разрушат техния континент, това също е добра новина от наша гледна точка. Грам не ме интересуват, ако ще денонощно да ни пускат по медиите болките и страданията им, а виждам, че са много усърдни във внушенията. Същото се отнася и за по-голямата част от ЕС. Не ми жал и не съм толерантен!

След като САЩ и ЕС признават мафиотското ни управление като демократично отвличащо и убиващи своите граждани под всякакви форми, аз пък признавам, че всяка смърт и разрушение в техните държави е полезно за целия свят. Вярвам също, че аз защитавам демократични права и ценности, а те само говорят за тях…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

Предишна статия

ЕКСПЕРТИ: ЧЕЗ КРАДЕ ПОНЕ 10% ОТ СМЕТКАТА ЗА ТОК. ДЕРАТ МИЛИОНИ ОТ НАС

Следваща статия

Става дума за много, много милиони пари на данъкоплатците!!!

Други интересни