ЗДРАСТИ, ЧЕ БЪРЗАМ, ГЕРГОВ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Георги Гергов пред Канал 3: „Абе, нали обявяваме, че сме алтернатива. Или сме алтернатива, или сме аут. Ние още не сме дали отговор – защо загубихме изборите. Защото ГЕРБ не ги спечели, ние ги загубихме. Основната тема на „Позитано“ 20 е да се определи БСП – каква партия сме и какви цели гоним, защото аз смятам, че ние на тези избори направихме генерални грешки и сме аут, не сме алтернатива.

БСП внася закони, които не решават реалните проблеми на хората, а такива законопроекти, с които само се заяждат с управляващите. Алтернатива тепърва ще доказваме със закони, защото ние предлагаме 14 закона, но нито един от тези закони не покрива нашата програма. Това, което ние го демонстрирахме или прокламирахме като програма, тези 14 или 15 законопроекта… всъщност се проявява едно заяждане, а не конкретно по темите и по проблемите, които има обществото и българският народ“.

                                   Здрасти, че бързам, Гергов!

Когато АФЕРА от първия ден на предизборното пребиваване на БСП горе на черешата, алармираше, че БСП начело с Корнелия Нинова е МИМИКРИЯ НА ОПОЗИЦИЯ, и че не е никаква алтернатива на ГЕРБ Групировката, когато АФЕРА остро разкритикува безумната предизборна кампания на БСП и трагични лица в листите и, когато АФЕРА в прав текст изрече, че УМИШЛЕНО ВРЪЩАТЕ БОЙКО БОРИСОВ НА ВЛАСТ ЗА ТРЕТИ ПЪТ, включително и с „надграждащото служебно правителство“ на „чистото ви лице“ Румен Радев, бяхме лошите. И ни блокирахте, и ни храчехте,  и се гаврехте с нас

ХАК ДА ВИ Е! НЕ САМО НЕ СТЕ АЛТЕРНАТИВА, НО ВСИЧКО ПОКАЗВА, ЧЕ СТЕ ДОРИ ПАТЕРИЦА НА ТАЯ БЕЗУМНА ВЛАСТ, ВЪПРЕКИ ЛИЦЕМЕРНИТЕ БЛЯБОТЕНИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА.

Във всяка ситуация обаче има и нещо добро. Аут сте, и това от една страна е чудесно, защото аут ще са и такива депутати като контрабандиста „Пилето“, да речем, толкова толериран от Корнелия Нинова…

Аре, че ни се повръща. Защото и ти, драги ни, Гергов, искаше да правиш коалиция с Бойко Борисов. Вероятно кумата ти – артистка, тогава щеше да стане депутат от ГЕРБСП.

Afera.bg                                                                                   http://afera.bg

Предишна статия

Отново Ориана Фалачи. Не ми харесва да казвам, че Троя гори…

Следваща статия

ВЪВ ВТОРНИК – СЕСИЯ В ХИСАРЯ

Други интересни