Асеновградчани отново излизат на протест

Автор: Няма коментари Сподели:

Подновяват се протестите срещу беззаконието в циганската махала в Асеновград. Това каза Миа Сердарева от Инициативния комитет на протестиращите, предаде радио Фокус.

По думите ѝ все още няма яснота колко души ще подкрепят протеста, който ще се проведе тази вечер. „Искаме равни права и задължения за всички. Съществува фалшива реалност вече 27 години, всичко е на приказки, а реално нещата стоят иначе. Обещаха, че жителите в циганската махала, които не са регистрирани в Общината, ще бъдат изселени. Такова нещо не се е случило, няма и да се случи“, добави Сердарева. 

Според нея откритата преди дни полицейска приемна в кв. „Лозница“ няма да реши проблема, тъй като петимата полицейски служители, които ще работят там, са недостатъчни. Поредният протест започва в 19.00 часа днес пред паметника на Цар Иван Асен II и се очаква да бъде подкрепен от народната певица Валя Балканска. По-късно шествието на протестиращите ще се насочи по пътя Асеновград – Смолян. Очаква се протестиращите да блокират за кратко движението в района на разклона за Асеновата крепост.

https://frognews.bg/novini/asenovgradchani-otnovo-izlizat-protest.html

Предишна статия

Трагичната гибел на цар Борис Трети

Следваща статия

ДОКАЗАТЕЛСТВО №1, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ ИЗЛЪГА, ЧЕ НЕ ЗНАЕЛ КАКВО СТАВА С „ПОЛИМЕРИ“!

Други интересни