Едни и същи номера във всички точки на света, с вечен демократичен печат!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                Nikolai Markov

Нали съм хейтър и не виждам нищо хубаво на живот в блато, да продължа с моята песен. Честно казано мен не ме интересува либерално-витиеватия балон Макрон. Причините за това са прекалено много и нито една от тях лична. 

Съдбата на Франция също е предопределена, но не заради смяната на един смешен управник с друг, а заради трайно грешна вътрешна и донякъде външна политика. Вярно е, че две е повече от едно, но никой не е безсмъртен, само защото има силни съюзници за определен период. Явно на фанцузите не им е достатъчна ВСВ, за да си направят правилните изводи и да не повтарят една и съща грешка!

Впрочем, с този пост искам да припомня на читателите ми, един позабравен факт, който показва всичко. Когато Либия беше в частична изолация, само френското правителство отиде там с цял куп правителствени бизнесмени и подписа над 2000 договора за три дни, които са изцяло във френски интерес. 

Малко след това Либия получи едни самолети “Мираж” и цял свят скочи срещу тях, защото точно това го може всеки. Френският отговор беше :”Гледайте си работата”. 
След това едни специални французи, убиха по специален начин домакинът на Либия, който ги прие с надежда и приятелство. 

Естествено, Либия се разпадна на съставните си части, но онези кървави договри, за милиарди евро, са в сила и до днес.

Едни и същи номера във всички точки на света, с вечен демократичен печат!

За какво ли идва днес у нас недовършения Макрон? Предполагам, че не е, за да види елементарния ландшафт на комплекс Евксиноград, нито от непреодолимо желание да се позабавлява с тъпата физиономия на нашия банкянски ганьовец…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

Предишна статия

Англо-саксонският свят отдавна прилага с успех психологията…

Следваща статия

Защо президентът се страхува от болните български теми?

Други интересни