Англо-саксонският свят отдавна прилага с успех психологията…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                              Nikolai Markov

Наблюдавам едни сайтове, които са запретнали ръкави да превърнат президента Радев в месия на Новия свят! Вижте сега следните заглавия, които ако не са достатъчно смешни са напълно жалки:
“Генерал Радев размаза Белия дом”, ” Радев категоричен – България вън от НАТО”, “Президентът зашлеви шамар на европейската комисия и пуска Южен поток”, ” Дотук с американските игрички, Радев изправя България” и т.н.

Уважаеми приятели, аз също гласувах за Радев, само защото алтернативата ме обижда прекалено дълбоко. И преди, както и днес, аз нямам доверие на Радев, нито мисля, че той има собствена идея за развитието на България. За лични качества в държавността и политиката няма да говоря, защото в това призвание този човек е абсолютен парашутист.

И запомнете, Радев нито удря по маси пред някого, нито има минимална възможност и шанс да го направи. Не бие шамари, нито дърпа ушите на Тръмп. Трябваше ни някой за президент и ни го сложиха, както всеки друг. 

На него му остава да черпи знания от изворът на премъдрата си богиня Деси, да слушка когото трябва и да папка, защото само една грешна крачка или рязко движение и ще бъде изстрелян за миг в открития космос. Нали точно заради възможността български държавник да лети в космоса им трябваше военен пилот, с малък размах на крилете и с нула реални военни мисии. Англо-саксонският свят отдавна прилага с успех психологията и добре познава силните й страни. За разлика от нас…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

Предишна статия

ЗАЩО ТОЧНО СЕГА ЕМАНЮЕЛ МАКРОН ИДВА В БЪЛГАРИЯ?

Следваща статия

Едни и същи номера във всички точки на света, с вечен демократичен печат!

Други интересни