Николай Марков – открито писмо…

Автор: Няма коментари Сподели:

          Открито писмо до Бойко Борисов

Какъв ГДБОП, другарю!? 

Те са телевизионен продукт от сериала „Под прикритие“. 

Истината, сам знаете, няма нищо общо с филма.

Впрочем, другарю Борисов, решението с хора, които ви презират и проклинат из Фейсбук, заради разбитите и погубени животи на семействата си, е далеч по-просто. Милиони погубени човешки живота. Милиони отворени гробове!

Помните ли един адрес на улица „Московска“ на който има тесни бетонни стъпала, водещи в дълбоко подземие? Ето това училище за превъзпитание на инакомислещите е създадено от ваши червени съпартийци, които добре познавате. 

То съществува и днес. Който поданик на собствената ви държава не слуша петлите от Министерски съвет, направо го бутайте в подземието, без да му обяснявате нищо. Те са глупави и няма смисъл, а вие сте умни, богати и преуспели политици – кристално чисти в мисли и дела! Защо е нужно да им изпращате по домовете филмови артисти от ГДБОП?

Когато натъпчете мазетата с жива човешка смет, работата е лесна – също като с Чакъра!!!

Издаваш заповед за стрелба и просто затваряш очи! Съвестта е лош учител – не я слушайте. Когато отвориш очи, всичко лошо ще бъде свършило и народът ще те обича. Няма да пишат лоши неща за ваша милост в някакъв си глупав Фейсбук и да говорят неверни неща, а ще припяват само и единствено истината.

Вашата истина!

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                    Николай Марков                            http://afera.bg

Предишна статия

Парламента…

Следваща статия

Кольо Парамов: КТБ е новият 10 ноември на България

Други интересни