Сега погледнете картинката…

Автор: Няма коментари Сподели:

ГЕОРГИ ГАТЕВНа 11 май т.г. единствена АФЕРА публикува ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА МРАКОБЕСНОТО ТАКА НАРЕЧЕНО „РАЗСЛЕДВАНЕ“ НА ДАНС: 

„ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА: КАК МРАКОБЕСИЕ И НЕКАДЪРНОСТ В ДАНС УБИ ПРОКУРОР И СГОТВИ СЪДИЯ“.

Фактите от публикацията ни бяха напълно потвърдени и ИСТИННИ и след публикацията между високопоставени шефове на ДАНС и главния прокурор Сотир Цацаров избухна скандал, който остана скрит за обществото.

На 23 юли, точно в 17,32 часа единствена АФЕРА публикува свое разследване за това КАКВО УМИШЛЕНО КРИЯТ ДАНС ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“:„ЕКСКЛУЗИВНО! ЕТО КАКВО ПРИКРИВАТ ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“! ТЕЧ НА ИНФО ОТ ДАНС КЪМ ГЕРБ ВИСОКОПОСТАВЕНИ. СПИРАНИ РАЗРАБОТКИ ЗА РЕКЕТ ОТ ИМЕТО НА „МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ“

ВЕДНАГА СЛЕД ВЗРИВНАТА ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ ДАНС И НЯКАКВО СИ ЗВЕНО „АНТИКОРУПЦИЯ“ КЪМ СГП бързо се разшетаха, ЗА ДА ПОТОПЯТ СКАНДАЛНИТЕ ФАКТИ, ИЗНЕСЕНИ ОТ „АФЕРА“ ЗА ВИСОКОПОСТАВЕН АВЕР НА БОЙКО БОРИСОВ, СЕГАШЕН ЕВРОДЕПУТАТ, КАКТО И ЗА ТЕЧ НА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ДАНС КЪМ ВИСШИ КАДРИ НА ГЕРБ.

И РАНО, РАНО ЗАРАНТА, НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН, НА 24 ЮЛИ Т.Г., „ПРИКЛЮЧИХА“ ТАКА НАРЕЧЕНОТО СИ „РАЗСЛЕДВАНЕ“ ЗА „ЧЛЕН НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС“ – „АЛО, ДАНС /БОРИСОВ 3/ СТАНАХТЕ ЗА ТАШАК! ВМЕСТО ДА РАЗСЛЕДВАТЕ КОРУПЦИЯТА И БЕЗУМНИТЕ СИ СРС, ВЛЯЗОХТЕ В МРЪСНА ПОРЪЧКА СРЕЩУ БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ НА СРС!“

Ти, да видиш, за да покрият зулумите на ДАНС във Варна и ЗА Варна, за да покрият бившия шеф на ДАНС – Варна Калин Кръстев и евродепутата от ГЕРБ Емил Радев, дуууум! – рано заранта „приключиха“ „разследване“ срещу /УЖ/ заради „класифицирана информация“ неназован „член на Бюрото за контрол върху СРС“.

Как така прокуратурата цяла нощ сън не спа и рано, рано сутринта на 24.07.2017 година „преписката  е решена по същество“  от прокурор от СГП? Притеснението на ДАНС  е – какво още знае АФЕРА за разработките и теча на информация. А АФЕРА знае още толкова, колкото е необходимо за да „обеси“ поръчкаджиите от ДАНС!

Малко по-късно, понеже нито една медия не се гепа на контролирания пласмент, за да изпържи неназования „член на Бюрото за контрол върху СРС“, единствено КОНТРОЛИРАНО И ПОРЪЧКОВО ВЕСТНИЧЕТО НА ВЕНЕЛИНА ГОЧЕВА изплю името на Георги Гатев. А знаем до кого е близка Венелина Гочева. До оня, дето обира „суджуците“. АФЕРА още сутринта написа, че знае за какво иде реч зад „официалното съобщение“, но изчаква ДАНС окончателно да се насере. Е, не издържаха, размириса се откъм вестничето на Венелина Гочева.

АФЕРА е наясно от много време, че в Бюрото за контрол върху СРС има подадена жалба от сготвения от същата тая малоумна ДАНС варненски съдия Светлозар Георгиев. Жалба има подадена и от друг бивш варненски магистрат, преди дни оневинен по делото „Гранити“ – Галин Костов. И по двата случая спец.службите са вършили БЕЗОБРАЗИЯ СЪС СРС!

Нито един ДАНС-аджия обаче не е арестуван, нито срещу него е образувано досъдебно производство.

И понеже Георги Гатев е брилянтен юрист, и понеже Георги Гатев изобщо не си поплюва, когато проверява ЗУЛУМИТЕ, ВЪРШЕНИ СЪС СРС, дайте сега ще го „сготвим“ и него.

АФЕРА алармира и настоява главният прокурор Сотир Цацаров моментално да провери фактите изнесени в публикацията ни от вчера, в която детайлно описваме какво СКРИ ДАНС И ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЗАД „СУДЖУЦИТЕ“. Защото именно тази статия е пряко свързана със скорострелното „приключване“ на идиотското разследване, което сега прави мишена Георги Гатев.

И сега малко обръщение към „корифеите“ на „сготвянето“ от ДАНС!:

Альооо, „библиотекарите“, този път с Георги Гатев го приемаме ЛИЧНО! Познаваме Георги Гатев от години като блестящ юрист, адвокат и член на ВСС. Георги Гатев е приятел, защото  Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК. А когато превърнат приятелите на АФЕРА в мишени, и когато някакви измисленяци „спец“ некадърници „сготвят“ някого, САМО ЗА ДА ПРИКРИЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ НАС_АНИ ЗАДНИЦИ, не само го приемаме лично, но и водим война. А да водиш война с АФЕРА е занятие обречено на провал.

Сега погледнете картинката. И я запомнете.

Защото превърнахте службите в ЛА_НА.

Казваме го БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ. А С ОТВРАТ. И С ОМЕРЗЕНИЕ.

                                                                                     Веселина Томова

Послепис: И не си хабете ушните миди ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ПОСТАВЯТЕ „АФЕРА“ НА КОНТРОЛ. Дори и не звъним на Георги Гатев, просто, защото и него сте го поставили на контрол. Когато, мили ми, безхаберни дансаджии, има морфичен резонанс, ще хванете на мукавей… знаете какво.

                                                                                    http://afera.bg

Предишна статия

АРОГАНТНО И НАХАЛНО БОРШОШ ПОТЪПКА ЗАКОН И ИНСТИТУЦИИ!

Следваща статия

ПРЕДСТОИ ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК НА ХИСАРСКАТА ЧЕРКВА „СВЕТИ ПАНТЕЛЕЙМОН”

Други интересни