С ДЕБЕЛОТО БЕБЕ ЗАПОЧВАТ ВСИЧКИ НОВИНИ…

Автор: Няма коментари Сподели:

Добро утро на вас и вашите зрители, на майките, бащите и децата, добро утро, и на съпругите и съпрузите.

Имаме дефицит с навигацията на пациентите в българската здравна система изобщо и в случая с този конкретен проблем – д-р Дариткова, неква шефка. Въобще и изобщо имаме проблем с навигацията не само с този конкретен случай, а с всички случаи, като такива.

Например КТБ-то и фалита мО, бил полезен. Така навигира мисълта ни един, който аха да стане кмет на София, ама го навигирахме в обратна посока. Николаев подскачаше много смешно пред екрана, в някакъв необясним възторг, за да покаже как са навигирали грешно в щатите един самолет. Оказа се, че е било точно обратното на неговото обяснение, което той си е измислил. Навигирах ли ви правилно в ситуацията?

Обаче Цолова заби всички навигатори в земята, когато каза, че нямало нищо лошо в това да проверяват и пътниците в колите за неплатени глоби. Това неплащане било толкова възмутителна работа, че тя не виждала нищо лошо и по улиците, ако трябва, да ни спират за проверки. Не знам кой и как й е навигирал развитието, но много в грешна посока я е докарал накрая. Парадоксът на тази навигацияе, че тя очевидно не харесва Тато. А по негово време, както знаем, можеха да ни спират навсякъде и да ни проверяват всичко – паспортите, гащите, глобите… После загрижено и вещо каза, че на строежа на паметника на Бузлуджа, така била чувала тя, който се е строил 7 години, и зиме и лете, а всичко знаем какви са ветровете там… са загинали хора. И тогава аз навигирах телевизора към спиране.

А, забравих да ви кажа за едно гигантско бебе, което се мотае по всички сутрешни програми. С туй беби, както казваше баба ми, започват всички новини. Сигурно защото е символ на правилната навигация на нацията от правителство и най-вече на Баце. Промъкна се едно малко такова, между бебито и топлото време, че Тръмп е доволен от срещата с Путин и че са изгладили отношенията доколкото може. Ама съвсем малко, щото това не е така важно, както … е, както дебелото беби!

П.П. Цолова има много красиви ръце, а и косата й е хубава. Това е специално за тез, които мислят, че само …. хейтя*! Предвид долното, заявявам, че не мразя Цолова и Николаев и Хекемян, а ги смятам за съучастници в онова навигиране на България, което я докара до тук, където сме сега.

–––

хейт – (англ. ‘hate’ – „мразя”) отнасям с негативизъм или омраза към нещо. Може да означава и просто мразя, ненавиждам (някого).

Когато става въпрос за еднократен акт на негативизъм (хейтвам), най-често се отнася до изразяване на отрицателно мнение за нещо, например при гласуване в Интернет и подобни.

Използва се най-вече в младежкия говор.

                                         Виктория Тинтерова                                                           http://afera.bg    

Предишна статия

ПОЖАРЪТ…

Следваща статия

Времето ви изтича…

Други интересни