ГОЛЯМАТА ВОЙНА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Забелязвате ли как изведнъж, сякаш невидима ръка отряза всякаква информация или публичен разговор на тема Ислямска държава!? 

По нито една медия вече няма такава тема, нито за купищата трупове в Сирия, нито за безразборната стрелба на турската армия по кюрдски граждани с цел етническо прочистване. Това е специална програма и е част от хибридната война! Има си име и е в ход. Само за един месец всичко потъна в информационна завеса. 

Дори грант-мотивираните замълчаха на тема Русия или международното положение. Мъгла, сякаш третата световна война не е в своята първа фаза!
В Сирия напусналите своите домове са вече над 10 милиона човека, а на вас ви говорят че Европа имала проблем само с 1 милион бежанци. Другите се изпариха в космоса вероятно или просто манипулативно са скрити.

 Истината е, че моделираната миграция в мащаби на много милиони хора е в ход и ще предизвика редица военни локални конфликта. ЕС, Шенген и НАТО на практика вече съществуват само като имена, но не и като реалност.

 Голямата война тепърва предстои, а вие сте във фантастичен филм. Така разреждането на населението ще стане по-лесно и бързо. 

А всичко предстои. Не спете, а се подготвяйте здраво! 

Затишие пред буря. Има какво да направите за предстоящите времена и имате малко време за това….

                                       Николай Марков, ФБ                                     https://slivensega.wordpress.com

Предишна статия

Цветан Василев

Следваща статия

МАЙ Е ВРЕМЕ ДА ИЗКАРВАМЕ ШЕВНИТЕ МАШИНИ ОТ КАЛЪФИТЕ НА ЦИГУЛКИТЕ…

Други интересни