БЪЛГАРИЯ Е В ХВАТКА НА ЗЛОВЕЩ СЦЕНАРИЙ! АКО ПРОДЪЛЖИМ ДА БЪДЕМ ПАСИВНИ – ЩЕ НИ ЗАЛИЧАТ…

Автор: Няма коментари Сподели:

България е в хватка на зловещ сценарий, в който участват абсолютно всички политически субекти. Ако продължим да бъдем пасивни – ще ни заличат. Няма да има милост и не им дължим милост на подобни безродници. Политиците ни са марионетки и като такива осъществяват национално предателство невиждано в нашата история. Целият свят знае, че нашите политдебили са престъпници и пак ги легитимират и пазят, в името на пъкленото им дело.

……………………………………………………………………

Нямаме нужда да бъдем поучавани от тексаските селяни, руските мужици и „ценностната проститутка Европа“. Нямаме никаква нужда от ментори – лъжепророци!

…………………………………………………………………….

Имаме много голям проблем и той трябва да се реши по БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ, както сме го правили в цялата ни история. Много са малки другите народи за да ни поучават, напътстват и ръководят в защитата на държавността. Достатъчно е да не пречат, заради лично облагодетелстване от престъпна власт. Закони и правила са писали българите в специални „законници“ още когато всички други народи не съществуваха като държави на европейската карта. В какво ни превърнаха днес? Кой им дава това право?

……………………………………………………………………..

Днес ни унижават, гаврят се с нас и злоупотребяват по смъртоносен начин с живота ни, както и на нашите деца. Умираме и ни погребват без излишен шум в бедност и отчаяние, ограбени от вероломни престъпници, които са стъпили върху властта на оръжията. Причината е, че в действителност сме много богата държава, но трябва да бъдем ограбени по зловещ начин и в пълно заблуждение. Ние нямаме нужда от заеми и вековно задлъжняване, но сами виждате какво вършат под външен диктат политиците!!! Досещате се и защо!?

……………………………………………………………………..

Лъвът е длъжен да стане! Той живее тук. Длъжен е да се изправи за пореден път, дори когато всички в отчаянието си отричат съществуването му…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                     Николай Марков                                    http://afera.bg          

Предишна статия

ГЕРБ срещу корупцията?

Следваща статия

„Авиаторът”, филм за Кирил Градинаров, през погледа на сина му – историята на един красив живот Марин Граднаров…

Други интересни