Гответе се ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОСВЕТИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. 

                ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: 

„АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МИ ЗВЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ 

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ! 

ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!

ПРЕДИ 2 ДНИ „АФЕРА“ ОГЛАСИ УДАРА СРЕЩУ ГДБОП. ГЕШЕВ КЪМ БОРИСОВ: „АКО ОЩЕ ВЕДkЪЖ МИ ЗНЪННЕШ, ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ СВЯТ!“ ГОТВЕТЕ ДЕ ЗЕМЕТРЪС ТЕЗИ ДНИ! ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!                        На 24.06.2020 АФЕРА написа:

ПРЕДСТОИ ЛИ АКЦИЯ „НА КОЛЕНЕ! ТИ СИ АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК!“?!

В публикацията изнесохме влизане на прокурори в ГДБОП, паниката на Ивайло Спиридонов, който звъни на Бойко Борисов и какво отвръща Гешев на Борисов след като Борисов го търси.

26 юни 2020, днес:

Шефът на отдел „Наркотици“ Цветан Панков и началникът на сектор „Борба с разпространението“ Кирил Ванков са задържаните служители от ГДБОП с подкуп.“

Началник на отдел за противодействие на наркотрафика в ГДБОП е задържан снощи след получен подкуп. Задържан е и началник на сектора в същата дирекция и един служител на МВР. Това обяви на извънреден брифинг главният прокурор Иван Гешев. По думите му, тримата са с 24-часова мярка за задържане. „Действията започнаха след 17 часа вечерта. Продължават претърсванията на множество обекти и жилища. Става въпрос за организирана престъпна група, занимаваща се с подкупи и упражняване на логистика, помощ, чадър върху дейността на ОПГ, занимаващи се с наркотрафик и разпространение на наркотици не само в България“, обясни той. Двама висши служители на ГДБОП арестувани за подкуп! „Тези длъжностни лица са най-висшите лица, за противодействие на наркоразпространение и хората за контакт с нашите чуждестранни партньори. Към момента има добри резултати, които се надявам Специализираната прокуратура съвместно с да представи пред българските граждани. Прокуратурата и МВР са и ще продължават да са безкомпромисни към всякакви случаи на престъпление, независимо от кого са извършени“, подчерта Гешев.  „Не правим разлика кой нарушава закона и от коя институция е. Грозно е да оказваш съдействие за решаване на проблеми на наркогрупи, да предаваш доверието на своите партньори в  международен аспект. Пострадалите са български граждани, които страдат от този вид престъпност, нашите деца, които са бъдещето на България.Работата на прокуратурата е да бъдем безкомпромисни към всеки, който извършва престъпления или нарушения“, посочи главният прокурор.“

Що е рекла „АФЕРА“, все е вярно!

ГДБОП е „преторианската гвардия“ на Борисов, а шефът на ГДБОП е лична капия на Бойко Борисов.

Вчера президентът привика шефовете на спец.служби. В НАТО вече записите и снимките на Бойко Борисов, публикувани в АФЕРА, са проверени и са факт!

Гответе се ЗЕМЕТРЪС В БЛИЗКИТЕ ДНИ!

ПРОЕКТА „БОРИСОВ“ ПРИКЛЮЧВА!

                                      Afera.bg                      https://afera.bg/

Предишна статия

Тепърва предстои истинската наслада от това!

Следваща статия

ЗАЩО НИКОГА НЯМА ДА СТАНА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР!

Други интересни