Цвета Кирилова: България трябва да стане духовно-технологичен център

Автор: Няма коментари Сподели:

Ще дойде ден, цял свят ще ни се покланя от уважение и благодарност! Свещен народ сме…

Четете още на: http://www.budnaera.com/201702f/17020302.html#ixzz4fOcX5TS

Трябва да създадем устойчивост на България с добре организиран вътрешен бизнес климат, за да имаме НЕЗАВИСИМОСТ! Това ще стане с кретавното мислене в образованието и с извеждане ролята на учените и техните иновации напред.

България трабва да стане духовно-технологичен център. В България трябва да процъфтява метафизиката. България винаги е била център на духовността и производител на възвишени умове. А духовното и иновативното трябва да са в едно цяло, в баланс!

За мен правилната философия за просперитета на България е БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕДРАЗСЪДЪЦИ! Без значение партия, цвят и доктрина, служещи на чужди интереси! Доброто е добро и то няма партийна принадлежност! Едно нещо или е полезно за хората или е вредно! Партийните централи и съдържанието им не са еталон за добродетелност. За мен е важно народът ни да е в цялото и в съзидателност. 

Всеки е нужно да бъде пробуден да дава най-пълноценното и възвишено от себе си за колективното осъзнаване в изграждането на държавност. Държавността се създава от будни и образовани съзнания и създания, от каймака от личности на една нация. Те са кормилото! Администрацията само официализира това, което изисква колективният разум. Нашите подчинени – политиците и чиновниците не са абсолютната държавност. Те са инструментът за изпълнение на обществената воля в процеса на развитие и постигане на нови социално-икономически върхове.

България нито е Руска, ни е Щатска, ни е Турска! Тя е на българите. Може привидно да изглеждаме омаломощени, но Бог е с нас и скоро ще размаха пръста!

                                                           Цвета Кирилова

Ще дойде ден, цял свят ще ни се покланя от уважение и благодарност! Свещен народ сме българийците! Или казано с други думи бутикова народност.
НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗНИКНАЛА НАЙ-ДРЕВНАТА ПРОТОДЪРЖАВА
За селищната могила „Юнаците” и най-старата европейска цивилизация
“Все повече доказателства потвърждават една на пръв поглед твърде смела теза. Според нея не земите на древна Месопотамия са люлка на нашата цивилизация, а… Балканският полуостров. 

Излезлите на бял свят свидетелства от една малко известна култура, предшестваща египетската и дори шумерската, фокусират вниманието на учените, преобръщайки на 180 градуса представите ни за древността.
Останките от живота на това древно общество постепенно изплуват от пепелищата на историята, за да ни върнат 6-7 хилядолетия назад във времето, когато по нашите земи процъфтявала неизвестна цивилизация с удивително висока степен на развитие. Става дума за период, предшестващ с поне хилядолетие Шумер и Акад. Едно от най-емблематичните свидетелства за тази тайнствена цивилизация е златото от варненския халколитен некропол (от 4400-4100 г. пр. Хр.), известно още като най-старото обработено злато в света.

До момента са разкрити само две улици, предстои да бъде проучена централната част на цитаделата. „Тук сме попадали на съдове със знаци по тях, които дават основание да се говори за наченки на древна писменост” – твърди доц. Бояджиев. Впрочем преди години подобни свидетелства за протописменост бяха открити и във Врачанския Балкан, разбунвайки духовете на научната общност. Ето обяснението на доц. Бояджиев:
„Това е епоха, когато общо взето, поне в Европа, върхът на цивилизацията е именно Балканският полуостров. В България има много селищни могили. Голяма част от тях също може да се окажат подобни на тази в „Юнаците”.
Това е цивилизация, известна най-вече от варненския халколитен некропол, но той е само върхът на айсберга. Аз все повече си мисля, че можем да говорим дори за начало на някаква древна протодържава, която би могла да е най-ранната в света.”

Четете още на:http://www.budnaera.com/201702f/17020302.html#ixzz4fOc6ulTk

Tsveta Kirilova

Докато не се проведе тотална лустрация със закон и проверка на миналото на всеки един парашутист до 3-то коляно в общинската и държавна администрация, и всички нива на властта, тази държава няма да се оправи от икономически престъпления, грабежи, далавери и всенародна простотия, плъзнала в цялата йерархия!

Предишна статия

РАЙНА КНЯГИНЯ

Следваща статия

INFINITY /БЕЗКРАЙНОСТ/ ЗА „INFINITI“ ШЕФ „НАКАЗАТЕЛНО ОТДЕЛЕНИЕ“ ВЪВ ВАРНЕНСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД ИВАНИЧКА СЛАВКОВА

Други интересни