Пак лампа падна в тунел на ”Хемус”! Този път върху автобус…

Автор: Няма коментари Сподели:

Осветително тяло, част от конструкцията на тунел ”Витиня” се е срутило върху автобус. Няма пострадали. Това е съобщил управителят на компанията, чиято собственост е автобусът.

„За щастие няма пострадали пътници. Нанесени са единствено материални щети по транспортното средство. Своевременно сме осигурили резервен автобус, който превози пътниците“, е казал той, цитира БНТ.

Пътниците вече са пренатоварени. Автобусът пострадал при инцидента е остранен от пътното платно и не пречи на движението.

Все още не може да каже дали транспортната фирма ще предяви претенции за нанесените щети.

 Припомняме, че на 5 февруари 2017 г. жена загина на място при тежък пътен инцидент на автомагистрала „Хемус“, предизвикан от паднал елемент в тунел „Ечемишка“ в тръбата в посока София. Елементът падна върху движещ се в тунела автомобил. След това бяха извършени редица огледи на всички тунели, които трябваше да проверят безопасността на съоръженията.

 Няма паднали лампи в тунел „Витиня“. Паднали са кабели и мазилка, изкъртени от стената на лявата тръба на тунел “Витиня” от камион с извънгабаритен товар. Засегнатите проводници са паднали върху автобус, движещ се непросредствено след камиона. При движението си, след като е закачил кабелите, тирът е опрял и в стената на тунела, което е станало причина за откъртване на малки парчета от страничната облицовка, посочват от АПИ.

http://frognews.bg/news_133051/Pak-lampa-padna-v-tunel-na-Hemus!-Tozi-pat-varhu-avtobus

Предишна статия

Празникът Възкресение Христово изпълва сърцата на милиони хора с любов и радост

Следваща статия

С въжделени погледи и потни чела 31 съветници ни сдружиха с Гергов…

Други интересни