Моя страна, моя България…да се върна ли?

Автор: Няма коментари Сподели:

Tsveta Kirilova

От целия пост на Цвети разбрах само, че иска ние Българите в чужбина да си се прибереме в България и да се напънем да я оправим. Е да ама, Цвете, как го виждаш да зарежем бизнесите си и великолепната си работа, образование, медицинско обслужване, електронни улеснения и т.н. и да дойдем в мизерията, прахоляка и простотията да се мъчим да налеем мозък в безмозъчните, и да се обречем на незнайното поробено съжителство с комшията, който слуша сръбски кючеци, децата пушат пред блоковете,а кучетата те лаят на всеки ъгъл. 

Има много, много път първо България да се погрижи за нашите майки и бащи, които в момента ни звънят и молят да не се връщаме там, където живота е застрашен, а по пътищата умират повече хора от войната в Сирия! 

С уважение, Цвете, всички искаме да се върнем, но не става. Офертата не се приема. Ще помагаме с каквото можем от тука и ще си харчиме изкараните с къртовски труд пари за почивки и забавления, а един ден, ако Господ е рекъл и помогне Родината ни, която в момента издържаме финансово да се прероди, ще се върнем да покажем какво сме научили и как трябва да се работи и подържа българския дух.
Успех и лека вечер…

Nikolay Nikiva

https://web.facebook.com/tsveta.kirilova

Предишна статия

СЛЕД ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ!

Следваща статия

Ние, врабчетата, стоим и устояваме години на най-тежкия студ в България…Tsveta Kirilova

Други интересни