УЧАСТИЕ В ИЗЛОЖБА НА РУМЕН ДРАГАНОВ!

Автор: Няма коментари Сподели:

От 22 до 26 февруари 2017 година в Международния  панаир в Пловдив имаше изложба на вина и млечни продуки. В единадесета палата се събраха над 1000 фирми от България, както и фирми от Италия, Франция, Турция, Португалия и други, които произвеждат подобни  продукти. Сред участниците беше и фирмата на бизнесмена от Хисаря – Румен Драганов.

     Хиляди посетители опитаха продуктите и дадоха своята оценка. В анкетата за най- добър млечен продукт участваха 50 хиляди посетители. От всичко представено те одобриха най- много млечните продукти на Румен Драганов. Той представи сирене с балканска чубрица, сирене с маслина „Каламат”, натурално  „Йогурт” със свежо сирене и узряло краве сирене.

    Интересният момент настъпи, когато заместник- директорът на панаира – д-р Соколов  връчи грамотата за първо място за най- добър млечен продукт на Румен Драганов.Представители на водещи фирми в страната стояха и не вярваха, че това се случва. А че щеше да се случи, се разбра още по време на изложбата, защото около щанда на хисарчанина беше всеки  момент пълно с хора.

    Румен Драганов е на четиридесет и девет години и работи заедно със сина си Румен – младши, който много му помага.

    Първата награда на хисарския бизнесмен веднага даде отражение върху бизнеса му. Появиха се нови клиенти, вериги от магазини и фирми, които искат да сключат договори за неговите  вкусни  млечни продукти.

                                                                                                  Тракийски СвятImage titleImage titleImage titleImage titleImage title

Предишна статия

Само то ни остана заради краденето, което превърнахте в държавна политика

Следваща статия

Политиците трябва да знаят историята, подчерта Симеон Сакскобургготски

Други интересни