ЗА КОГО Е ЗАТВОРЕНА ЕДНА ХИСАРСКА УЛИЦА ?

Автор: Няма коментари Сподели:

    Улиците в Хисаря са общинска собственост. Общината  ги поддържа,  ремонтира и ги прави удобни за гражданите. Улиците са, за да служат на хората. Но има една улица в Хисаря, която се намира зад бившата сладкарница „Тонуса”. Точно за нея не би могло да се каже, че се използва от гражданите, защото минава край богата къща и няма изход към централния булевард „Иван Вазов”.

   Преди година и половина в този сайт поместихме снимка, на която ясно се вижда как е заградена тази улица. Заграждането е станало при управлението на инж. Ганева.

     За да сме честни, трябва да кажем, че това е улицата, на която живее майката на един общински съветник.

    Сега друг общински съветник, при който са отишли граждани,  отиде в общинската администрация и провери това улица ли е, или не. Да, съществува в кадастралния план като улица. Пита се как може заради лични интереси да се затваря общинска територия?

    За сега можем да ви осведомим, че  питаме не само ние. Питат и граждани, които са се обърнали към общински съветници.  Затова група общински съветници ще внесат питане към кмета на общината на заседание на Общинския съвет.

    Вярно, че всеки иска да живее удобно и нищо да не му пречи. Но да затвориш една улица, за да угодиш на твой приятел, означава да забравиш, че  улицата не е частна.

    Какво ще стане на заседанието на Общинския съвет, ще ви осведомим по- късно. За сега искаме да прочетем вашите мнения за затворената улица.

                                 Тракийски Свят

Предишна статия

Днес средствата за информация са с ограничен достъп и под строг контрол

Следваща статия

Показват панорама на български филми, режисирани от жени

Други интересни