ПРОШКА! НЯМА ДА БЪДАТ ПОЩАДЕНИ ОНЕЗИ, КОИТО НИКОГА НЕ СЕ ПОКАЯХА. КОЙТО КОЛЕНИЧИ ПРЕД ДЯВОЛА, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НА БОГА.

Автор: Няма коментари Сподели:

Прошка! Имах уютна съботна вечер с приятели. Успяха да ме убедят, че не съм добър християнин – „Това, което не искам, него върша.“ Няма как да съм такъв, ако не спазвам добрия Христов път. И да, аз хвърлям бисери в краката на прасетата! Ще се променя. Благодаря на всички, които бяха до мен в трудни времена и продължават да бъдат.

Прошка! Няма да бъдат пощадени онези, които никога не се покаяха. Които никога не изповядаха тъмните си дела и не сведоха глави пред Кръста. Те не искат прошка. Нямат нужда от нея. И независимо дали знаят, че когато предизвикваш заради лична слабост земното, няма да получиш помощ от небесното, всеки ще премине през своето чистилище, за спасение на изгубената си душа. Това мога да си позволя да кажа и до тук ще спра. Бог да прости и на онези, които заслепени от лична гордост изгубиха живота си, независимо дали осъзнаха или не, направениия личен избор.

„Не жалете за мъртвите!“ Това ни завеща Христос. Каза ни също, че и между тези, които виждаме като живи, има много мъртви. Именно заради това само мъртъвците погребват своите мъртъвци, а останалите следват светлината.

Нека ми простят всички братя в Христа, нашия Бог и Цар и нека ближните се молят за спасение на душата на всеки от нас. За всички останали – като на война. Който коленичи пред дявола, не може да бъде на Бога. Така е било и така ще бъде до свършека…

николай марковНиколай Марков

Колаж: Туко Рамирез                                      http://afera.bg      

     

Предишна статия

ЛИЦЕМЕРИЕТО – ПРОШКА „MADE IN BG“

Следваща статия

ТОВА БЕШЕ ОТ МЕН. ВСЯКО ЖИЛО ЩЕ СЕ ПРИТЪПИ, КОГАТО ТИ СЕ НАУЧИШ ВЪВ ВСИЧКО ДА ВИЖДАШ МЕН.

Други интересни