Зам.- главният прокурор Борислав Сарафов…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                  Борислав Сарафов

Зам.- главният прокурор Борислав Сарафов отново с грандиозна изцепка. Инспекторатът на държавното обвинение го проверява за изречени от него унизителни и обидни реплики към следовател от Националната следствена служба. Това научи Фрог нюз от разследващи.

Сарафов стана пословично известен в юридическата гилдия с невъзможността да се владее емоционално и да изпуска нервите си пред свои колеги. Случаят, който описваме, се разиграва след трагичния инцидент на гара Хитрино. Изпратеният екип следователи от НСлС отива на място и започва работа. При обсъждане на обстоятелствата Сарафов се нахвърля с обидни реплики и грубости към един от следователите, чието име екипът ни ще спести. Всички юристи били шокирани от недопустимото поведение на Борислав Сарафов, считан за едно от най-доверените лица на модела КОЙ.

 Служителите не могли да повярват, че някой може да се държи така с тях, още повече, че обиденият следовател бил с дълъг стаж зад гърба си и значителен професионален опит. Всички присъствали на грозната сценка се зарекли, че този път на Сарафов няма да му се размине. Те веднага пуснали сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров, в който описали всичко детайлно. Той от своя страна наредил на инспектората да извърши проверка. Най-куриозното е, че хората, ангажирани с нея, са все познати, близки и подчинени на Борислав Сарафов. Нещата, обаче не свършват до тук. Очаквайте скоро във Фрог подробностите за това как се развива в момента случаят. 

През май 2016 г. името на Сарафов нашумя покрай друг подобен скандал. Тогава жалба в съда срещу него подаде разследващата полицайка от ГДБОП Любомила Ценова. Според източници на медията ни, зам.- главният прокурор публично я попитал: Ти свирка правила ли си? 

Тогава всички бяха убедени, че Ценова ще бъде притисната да оттегли иска си в размер на 30 000 лв. Тя отказа да разкаже за унижението й пред Фрог. Малко по-късно се разбра, че дознателката наистина се е отказала да си търси правата в съда, тъй като Сарафов бил й се извинил.

 Сигнали  за брутално отношение на въпросния висш магистрат  към свои колеги и колежки, са получавани многократно в медията ни. Досега главният прокурор учудващо си затваря очите за тези гафове и мълчаливо преглъща изцепките на Борислав Сарафов.

http://frognews.bg/news_129496/SKANDAL!-Zam–glavniiat-prokuror-B-Sarafov-unizi-sledovatel-inspektoratat-go-proveriava   

Предишна статия

Лъжата “задължително гласуване”

Следваща статия

БЪЛГАРИТЕ СА ЕДНИ ОТ ПЪРВИТЕ ТВОРЦИ НА НАШАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

Други интересни