ТЪРСИ СЕ ДИРЕКТОР НА ДЕТСКА ГРАДИНА „ПИНОКИО” – ХИСАРЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

    На 6 февруари 2017 година община Хисаря обяви конкурс за директор на детската градина „Пинокио”. Документите ще могат да се подават цял месец в общината от 8 до 17 часа. Кандидатите трябва да бъдат бакалаври, или магистри и да имат най- малко пет години трудов стаж. Специалността им трябва да е „педагогика” с квалификация педагог, детски учител, детски и начален учител.

     Най- важното на този конкурс ще бъде програмата, която кандидатът трябва да разработи за три годишното развитие на детската градина, в която да изрази своите виждания и позиция за детското заведение.

    Конкурсът ще се проведе на четири етапа. Най- напред ще се преценява дали кандидатът да бъде допуснат до участие. Вторият етап е свързан със защита на програмата за 10 минути, следва писмен тест и накрая интервю.

    Документите за участие не са малко. Освен заявление, лична карта, диплома за висше образование и документ за трудов стаж, кандидатите ще трябва да представят професионална биография, свидетелство за съдимост, медицинско удостоверение, документ, че не са  лишавани  от правото да упражняват  професията, удостоверение, че не са регистриани в психиатрично заведение.

     Детска градина „Пинокио” се намира в Хисаря на улица „Тракия” № 4. Тя е целодневна детска градина с общинско финансиране.  Преди две години сградата беше напълно обновена по проект „Внедряване на мерки за енергийна ефективност.”За сега в нея има четиридесет и осем деца в две групи и добри педагози. Длъжността „директор” се изпълнява временно от учител, който е от педагогическия колектив на детската градина.

                                                                                                                                      Тракийски Cвят

Предишна статия

Заради затварянето на „Хемус“ пропадна пътят през Искърското дефиле

Следваща статия

Уволнихте ги, а ще ги разследвате ли?

Други интересни