Пеевски и Бисеров ще са депутати!

Автор: Няма коментари Сподели:

Мустафа Карадайъ: Пеевски и Бисеров ще са депутати!                    Пеевски и Карадайъ ще са пак рамо до рамо…

Много структури на ДПС в страната номинират Делян Пеевски за депутат. Значи го харесват и той ще бъде избран. Това заяви по Нова тв лидерът на движението Мустафа Карадайъ. Според него такава била волята на хората.

Карадайъ обясни още, че членството на съдения и оправдан за пране на пари и укриване на доходи Христо Бисеров е възстановено. Той отново има правата на член на ДПС и сигурно ще е в листите за депутат. Колкото до това, дали отново ще бъде зам-председател на партията – има устав и ще се действа по него, годо обяви Карадайъ.

Той обясни също, че другите партии се бояли от коалиция с ДПС, защото се страхували от принципните позиции на движението. Само то съответствало на обществените интереси. Затова и харесваният от българските турци Пламен Орешарски получил толкова много гласове на изборите за президент. Електората на ДПС ценял неговите качества, но все още не е решено дали ще бъде депутат от движението. Ще се реши скоро, обеща Карадайъ. Той заяви още, че със сигурност ДПС ще участва в следващото управление, независимо в каква коалиция. Ние сме най-принципни и сме отгоморни за страната, допълни лидерът.

Водещите не го попитаха, а и той не обели и дума за скандалите около бизнеса на Пеевски, модела #Кой и множеството аргументи, че този модел и мафиотски. Не се чу и дума за съмненията, че ДПС контролира немалко висши магистрати, особено в прокуратурата. Също е в МВР и службите. Карадайъ не спомена и факта, че повече от година любимият му колега Пеевски не е стъпил в парламента, където е работното му място.

http://frognews.bg/news_127354/Mustafa-Karadaia-Peevski-i-Biserov-shte-sa-deputati!/

Предишна статия

Тръмп уволни 80 посланици…

Следваща статия

Защо гръцки пенсионер съди Папандреу за 260 000 евро?

Други интересни