…ще продължи да прониква студен въздух!

Автор: Няма коментари Сподели:

Със слаб, в Източна България – до умерен север-североизточен вятър, ще продължи да прониква студен въздух. Над североизточната половина от страната облачността ще е значителна, предимно ниска, с превалявания от сняг, главно в планинските райони. 

 Над Югозападна България ще е предимно ясно и слънчево, съобщиха от НИМХ. Минималните температури ще са между минус 7° и минус 2°, по морския бряг около нулата. Максималните ще са от минус 1-2° в североизточните, до 8°-9° в югозападните райони. 

На 21.12.2016 г., в 12 ч. и 44 мин. настъпи астрономическата зима. 

Над Стара планина и Странджа ще е предимно облачно, мъгливо, с превалявания от сняг, докато над Рило-Родопския масив ще е предимно слънчево. 

Ще духа умерен, по върховете и силен североизточен вятър и с него температурите ще са понижават. Максималната на височина 1200 метра ще е около 1°, на 2000 метра около минус 6°. 

По Черноморието ще е предимно облачно. Главно по южното крайбрежие ще има слаби превалявания от дъжд и сняг. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са от 1° до 4°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Прочети още на:                              http://www.bgnes.com/vremeto/vremeto/4477590/

Предишна статия

Номенклатурокрация – исторически преглед и други мисли!!! Част 2

Следваща статия

„Не можем всички да напуснем България”

Други интересни