Отворено писмо до целият български народ!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                      Николай Ненчев

                             Отворено писмо до целият български народ!

                                                          Има ли РАЙ на ЗЕМЯТА?

                                    Водата от Аязмото потече и няма време да се дреме!

Няма по-добро място за живеене от България! Нито една държава не е ДОБРЕ! Не става въпрос за някаква класация на държавите. Няма държава, където всичко да е наред. Има тонове доказателства, че НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! 

Разликата между ЗАПАДА и нашата държава е в това, че ние сме малки, почти незабележими, но умни, пъргави, жизнени и енергични. Хората са еднакви на всякъде по света! Добри и умни, добри и глупави, лоши и глупави, лоши и умни.

Бог ни е отредил тази малка, но богата с природата си територия, това как ще организираме живота си, зависи от самите нас! Ние сами сме си направили един голям АД, а всъщност може да е един малък РАЙ.

Бог ни е надарил с интелигентност и доброта. Това е всичко необходимо, за да си направим РАЯ на ЗЕМЯТА! Трябва само да изпълним известните слова: “Съединението прави силата!”

Имаме природата, имаме хората, само остава да се организираме и да се хващаме на работа. До сега чакахме кой да ни “оправи”, но вече сме сигурни, че ще трябва сами да … се оправим!

Кой ни пречи да променяме конституция, закони, правилници и наредби? Нашите избранници – депутатите! Ние сме им предоставили законодателната власт, а те оплескаха всичко. Депутата е посредник между Суверена и щастието на самият Суверен. Суверенът не трябва да издържа такова ненужно и паразитно звено. Защо Суверенът се нуждае от посредник между себе си и щастието си? Суверенът няма нужда от посредници, които само лъжат, крадат, мързелуват, предават държавните интереси за лични облаги и нямат акъл, да разделят сеното между две магарета. Крайно време е, Суверенът да спре да позволява на лошите да го “управляват”. Всъщност, кой има нужда да го представляват пред самия себе си? Трябва да си върнем законодателната власт и всички да се самопредставляваме. Всеки българин става доброволен Депутат! 7 милиона депутата, ако можете ги подкупете!

Суверенът няма нужда от сто политически партии. Изобщо няма нужда от партии! Суверенът иска щастлив живот и въобще не го интересува ляво, център, дясно, червено, жълто, синьо и кафяво на гащите! Суверенът не трябва да издържа такава ненужна и паразитна система от политически партии. Защо Суверенът се нуждае от разделител между себе си и щастието си? Суверенът няма нужда от вредители!

Трябва да започнем на чисто! Трябва да изринем всичко корумпирано! Трябва да се съедини целият български народ в една нова партия “Български Суверен”, която да направи бърз преход към новата система на електронен референдум по всеки държавен проблем! Демокрация в действие, а не само на думи! Всеки пълнолетен българин ще е доброволен депутат с доживотен мандат. Обсъждания, дебати и гласувания ще бъдат електронни и ежедневни. Всеки сам ще определя, колко време да влага в този общественополезен труд. Колкото повече глави мислят над даден проблем, толкова по-добре! Който няма смартфон или компютър ще може да отиде до най-близкото обществено място и да работи, гласува. Например кметство, поща, полиция, библиотека, училище, МОЛ и т.н. Помислено е за всичко, преди да ви занимаваме с идеята за върховенство на Суверена! Ако случайно нещо не е помислено, никога не е късно, да започнете да мислите !!!

Народно движение “Български Суверен” трябва да е отворено за всички българи, но неговите депутати да бъдат избрани по много специални критерии: добър, умен, млад, честен, коректен, интелигентен, образован, специалист, никога да не е бил на политическа длъжност или активист на партия, с чисто удостоверение за съдимост и без криминални прояви.

Голямата цел е, народа да изхвърли от Парламента досегашните депутати и с повече от 2/3 мнозинство да предизвика Велико Народно Събрание за приемане на нова Конституция! 

Трябва да се спре разцеплението на Суверена по политически подбуди. Трябва да се разпуснат всички политически партии. Трябва да се премахне Парламента. Всеки българин става доброволен Депутат!

 Всеки човек сам представлява себе си, без никакви посредници между себе си и собственото си щастие. Кой може да ви обещае да ви направи Депутат? 

На готово няма да стане! Ако помислите малко, ако повярвате в себе си и ако желаете по-добър живот за децата си, действайте. Говорете за това с всеки роднина, приятел, колега, съсед! Всички са възхитени, когато споделям това с тях, но чакат на готово. Никой не предприема конкретни действия! Всеки се оплаква, че много прави и няма резултати. Истината е, че нищо не се прави в правилната посока, само се обикаля в затворения кръг! Ако не знаете какво точно да правите, обадете ми се и аз ще ви кажа! 

Очаквам адвокатите от първата линия на протестите да ми се обадят и да обсъдим регистрацията на “Български Суверен”. Очаквам “Анонимните” да ми се обадят и да обсъдим социалните мрежи, уебстраници и крауд фъндинг. Очаквам “Глас Народен” да ми се обадят и да обсъдим, какво ще правим със субсидията и местните структури.

Очаквам всички масмедии, телевизии, радио станции, вестници и списания да ми се обадят и да обсъдим, как да изчистим България за един мандат! Ами нали живи хора работят в тези масмедии. Всички от Директора до Чистачката имат деца! Няма значение кой е собственика на медията, най-много да уволни един-двама, но не може да уволни всички, не може да уволни Суверена! 

По-скоро Суверена ще направи от уволнените чудесни депутати! Очаквам Слави Трифонов да ми се обади и да обсъдим седемте точки. Очаквам всички бизнесмени да ми се обадят и да обсъдим икономиката. Очаквам всички лекари да ми се обадят и да обсъдим здравеопазването. Очаквам всички безработни да ми се обадят, че има много работа за тях. Очаквам всички загрижени за децата си да ми се обадят и да обсъдим бъдещето им! 

Каква ще бъде България и дали тя ще съществува, зависи единствено от НАС, а не от децата и внуците ни! Каквито сме ние, такива са и децата! Не може да чакаме децата да ни оправят проблемите, които ние създаваме! Какъв пример даваме, че децата да се научат? Само прехвърляме проблема на децата, а те бягат в чужбина! Продължавайте така и ни деца ни България!

Няма нищо по-лошо от това, да ходите на работа от 9:00 ч. до 17:00 часа, без да ви интересува бъдещето на децата ви! В тези апартаменти и вили, дето се бъхтим за тях, няма да има кой да живее. 

Всички бягат извън България, уж за “по-добро”! Нека осъществим заедно, голямата мечта на всички поколения: България да стане Швейцария на Балканите! 

А защо не и РАЯТ на ЗЕМЯТА? Вие сте СУВЕРЕНА, вие решавате!

                                                                                                  https://www.facebook.com/nick.nenchev?fref=nf

Предишна статия

„Пътят” – Николай и Дима Ненчеви

Следваща статия

Уважаеми г-н Премиер Борисов! Уважаеми г-н Главен прокурор…

Други интересни