Трусове и промени в България…

Автор: Няма коментари Сподели:

                Антонио Алба

„Великият пророк на Мексико”, наричан също „Главният пророк” (Брухо майор) и „Белият пророк” Антонио Васкес Алба предрича за България инфарктни промени. Предстоят тежки дни за страната, ще има няколко поредни правителства, ще дойдат нови управници и политици, категоричен е Алба.

Предсказанията за България и Балканите на „Великият пророк” са от началото на октомври. Най-хубавото е, че всички тези драматични промени в крайна сметка ще донесат радост на българите, които много години търпят несгоди и проблеми. Бог ще им даде мъдрост и сила да изберат светлия път към своето бъдеще, смята Алба. Самият той твърди, че пророчествата му се сбъдват на 75-80 на сто. Според него голямата промяна ще започне в деня на изборите за президент на втория тур. Тя ще е трудна, ще има народни вълнения, протести и дори сблъсъци между граждани и полиция. Много от хората с униформи обаче, ще подкрепят протестиращите, смята Алба. 

Войната в Сирия ще се измества и смъртна заплаха ще легне върху първите на брега на Европа. Ислямът ще застраши християните. А това са България и Гърция. Техните водачи ще имат тежки здравословни проблеми. Ще има там и големи промени, ще има и кръв, завършва пророчеството, което предвижда трудни дни и месеци за страната ни.

Защитен от Господ е единствено кубинският ръководител Фидел Кастро. От 20 години всякакви хора и организации предричат неговата смърт, но той се преборва и с черната магия, и с организираните атентати. Така е решил Господ. На Балканите и в България няма в момента такъв политик, който да е божий любимец. В Европа няма такъв. Там нещата са лоши, очакват се големи неприятности от поседиците на войните в Сирия, Ирак и Афганистан. Забелязва се намесата на Путин в европейските дела, което ще доведе до конфликт между Германия, където г-жа Меркел го подкрепя и другите държави в Европа, смята още „Белият пророк”. Според него българия, както и други балкански страни ще пострадат от тези противоречия. Алба твърди, че в Турция гражданската война вече е започнала.

 На въпрос защо се интересува толкова от Балканите и България Антонио Васкес Алба отговаря: ацтеките и маите са древни цивилизации. Траките по вашите земи също са древен народ с голяма култура. Другите са шумерите, Египет, древните гърци… Това ни свързва, Бог е прокарал линия между нас, свързал ни е. Алба е чувал за Ванга от други българи и вярва, че е дарен със същите качества като пророчицата от Рупите.

      http://frognews.bg/news_122705/Velikiiat-prorok-Alba-Trusove-i-promeni-v-Balgariia

Предишна статия

В България на управляващите се предоставя възможност за поправка!

Следваща статия

Тръмп ще върне голямата икономика!

Други интересни