Анкетата на Фрог нюз…

Автор: Няма коментари Сподели:

Кандидат президентът на ГЕРБ Цецка Цачева получава 7, 8 % в анкета на Фрог нюз „За кого бихте гласували на президентските избори 2016 г.”. 

В анкетата са гласували над 17 000 души.

На първо място е кандидатът на Реформаторския блок Трайчо Трайков с 29,19%, следван от ген. Румен Радев с 26,33 % от вота на читателите на Фрогн нюз.

Четвърти по резултат е  Господин Тонев, от партия Българска демократича общност с 14,94%. Преди Цачева е кандидатът на патриотите Красимир Каракачанов с 4,97% подкрепа.

 Любопитното е, че Димитър Маринов-Митьо Пищова е получил 1,69%. По този начин Пищова изпреварва кандидатът зад който застана ДПС Пламен Орешарски с 0,57% одобрение и Ивайло Калфин от АБВ, който е с 1,13 %.

 Броят избиратели по избирателните списъци за изборите за президент и вицепрезидент са 6 834 278 души, за националния референдум в списъците за гласуване фигурират 6 832 288 гласоподаватели.

Това каза говорителят на ЦИК Камелия Нейкова. Те ще гласуват в 12 418 избирателни секции в страната, но цифрата може малко да се промени за секциите.

 В деня на изборите движението около НДК, зала “Арена Армеец” и зала Универсиада ще бъде ограничено, а паркирането забранено. Това съобщиха от МВР във връзка с организацията по охраната на президентските избори и националния референдум.

Вътрешното министерство ще ангажира почти целият си униформен състав за гарантиране сигурността на изборните секции и транспортирането на бюлетините и протоколи до ЦИК.
Полицейските служители няма да имат право да превозват в служебните си автомобили бюлетини и протоколи. Те само ще ескортират и охраняват превозването им. Дирекция Български документи за самоличност ще работи извънредно в събота и неделя за издаване на удостоверения на гражданите без лични карти.

http://frognews.bg/news_122308/Anketata-na-Frog-niuz-Traikov-i-Radev-na-balotaj

Предишна статия

Мафията печели по 1 млрд. от контрабанда, а ДАНС се занимава с 5 евро…

Следваща статия

Българинът все още се измъква от Матрицата

Други интересни