Шуми Марица в Хисаря днес…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                              КОМЕНТАРИ

Анонимен#1 от ако

31 Октомври, 2016 | 21:39 

Ако Куковски и Гавраилов бяха насочили енергията, с която искат да съсипят бай Неч в посока – доброто на града, щяха да осветят целия град, без да взема общината ток от енергото.

Анонимен#2 от хахахах 

01 Ноември, 2016 | 00:01

 Точно така №1 много сте прав!На мен ми омръзна да чета за делата срещу Костов ,на тях как не им омръзна да ги водят ,явно тези хора нямат друга работа ,то за това се иска време!А пък и много злобни бе ,мира не дават на човека ,като са го емнали една година вече и не мирясват!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен#3 от nss 

01 Ноември, 2016 | 05:34

Ama i bai ti Nech, ako beshe chovek to shteshe da si podade ostavkata sam. Za kakvo se natiska , zashto vseki iska da e obshtinar, vlas li nqma, pari li nqma…..neznam. Ima edna kupchina pari sigurno u tqx ot tiq imanqrski nakiti i kolko seriozni xora na koiito vlastva, e kato xvanesh Sando, Kosta, mishkata, rumencho, pashaliicho i dr.

Анонимен#4 от proglednal

01 Ноември, 2016 | 07:18 

 И аз се чудя защо се натискат за тази община ,като тебе, докато един ден един приятел ме светна да прогледна.Бях работодател и ми беше много чудно как може един човек с бизнес да се натиска за общината 20 години.Сега като разбрах за какво става на въпрос и си викам къде съм спал 20 години, да ходя по балкани и чукари.Да копам градини да си късам нервите със роми и работници.Да минават институция след институция да те проверяват и наказват по сигнал на доброжелател.Да нямаш отпуска и почивен ден,Да бачкаш от ранна сутрин до късни доби с цялото ти семейство и накрая канцеларска подкупна мишка да минава да те съветва,наказва и да ти прощава,или да те праща на съд,за да си търсиш правата.А като си там Oбщинар мине някои бизнесмен иска нещо и хоп,раздаде някоя пара,прииска ти се някоя улица и хоп Общинския съвет ти я гласува.Мини например Иван Прошенски и хоп 6 етажа до стадиона,мине Бйко и хоп, уличка и разрешение за басейн,мине Начо Радев и хоп, перцел до хотел Аугуста,мине калинката и хоп пасища и мери 1000 декара,мине Емил Нанев и хоп построи 16 метрова стена срещу крепостната стена .А ти чакай твоя ПУП да мине цял живот и ходи по съдилища да търсиш истината.А аха зато ва са натискат за Общинари NSS

Анонимен#5 от подозрителен М 

01 Ноември, 2016 | 08:48 

 И защо Нено да подава оставка? А какво ще кажат хората, доверили му се на изборите и гласували за него? Да ги предаде ли? Ти го караш да стане предател, не се ли усещаШ? Подаде ли оставка, оставя лисиците в курника да си развяват опашките, и тогава не само ще ползват общински блага без да плащат, не само ще си “купуват” улици, ами направо може да обявят целия град за своя собственост! И ти ще си плащаш, за да отидеш до аптека, болница, училище! Утре може да обявят и улицата пред твоя дом за тяхна, както се опитаха да заграбят улицата до хотела им, отрязвайки достъп на живеещите там до домовете си. Те това и целят – да заграбят всичко, а ти ще им слугуваш за 15 лева на ден! За това толкова настървено се мъчат да отстранят бай Неч – ПРЕЧИ им!!! Но хисарци сте прости хора, и си ги избирате и преизбирате вече 20 години…. “Дий волеее, дийййй!!!”

Анонимен#6 от ненко костов 

01 Ноември, 2016 | 09:14 

 Оставка се подава ,когато си избран от народа и продадеш техните интереси. Използваш служебното си положение, за да се облагодетелстваш лично и да прикриваш престъпленията на други. Между другото какво стана с разследването за сгазения дядо на пешеходната пътека. Всички боклуци ме намразиха че казвам истината в очите.

Анонимен#7 от НИКАКВА ОСТАВКА

01 Ноември, 2016 | 09:22 

 Никаква оставка не подавай, Ненко!Те това чакат, ама ти остани твърд и карай до край. В този общински съвет си избран с преференциални гласове и това е доказателство, че хората те искат. А на тези, които поддържат калинките, ще кажа, че само защото Ненко е в общинския съвет, още не са лапнали някое голямо парче от общински имот и още нямат басейн, и още няма да имат биоцентрала. Затова им вади очите бай ти Ненко, затова треперят от страх, затова в хотела си само за него мислят и кроят какво да правят по- нататък. Ха сега да видим има ли съд. Ще спази ли закона, или и този път е на страната на калинките. Хубаво пише горе, че калинките имат лостове. Но то висиш висиш на лоста, па и олимпийски шампиони се изпускат, та едни насекоми ли няма да паднат най- накрая. Защото още от сега виждам как няма да ги има в следващия Общински съвет.

Анонимен#8 от ненко костов

01 Ноември, 2016 | 09:26

Днес седите и мълчите,гледате безмълвно как ме мачкат,но утре иде вашия ред.

Анонимен#9 от охоооооо 

01 Ноември, 2016 | 09:51 

 ТА САМО ЗА ДЯДОТО ЛИ СПРЯ РАЗСЛЕДВАНЕТО? оХОООО Но ще дойде и техния ред. Те не са вечни. Вечни са само героите на България. Някой беше писал, че този сайт се занимавал само със Костов и Стаменов. Ами ето новината, пак съд. Как няма да пишат? Наско, Бойко, имате дечица, мислете за бъдещето им, а не как да изгоните бай Неч. Това е непочтено. Замислете се, не мислете партийно, а човешки.

Анонимен#10 от KJH 

01 Ноември, 2016 | 09:56 

 Сега е моментът, в който инж. Макавеев, инж. Пирянков и инж. Дойкова трябва да подкрепят общинския съветник Ненко Костов, който гласува за тях и с тях на заседанията. Но затова се иска смелост и чувство за правда. Хайде де, господа инженери!

                                                                                                         01 Ноември, 2016

Предишна статия

ЕДИН ПРЕКРАСЕН СЛЕДОБЕД

Следваща статия

Кратка история на почти всичко в прокуратурата на Цацаров

Други интересни