УСИЛЕНА РАБОТА ПРЕЗ НОЩТА

Автор: Няма коментари Сподели:

                           УСИЛЕНА РАБОТА ПРЕЗ НОЩТА

     Дело за имоти.   Подбрани свидетели. 9 дка и 600 кв. м. земя. Овощни дръвчета от всякакъв вид. Тъй като свидетелите казват, че  земята е със  сливи, а Стаменов оспорва, съдът назначава  да дойде вещо лице и да установи какви дръвчета има в тези декари. Преди да пристигне вещото лице, на 5 срещу 6 октомври 2016 година неизвестни лица влизат в овощната градина. Посред нощ изкореняват всичко и оставят само сливите. Засадените овошки на осем декара земя вече ги няма.

    Най – учудващо е, че обектът се охранява от СОТ. Но собственикът установява, че камерите са изключени, преди да започне изкореняването. Кой е сторил това?

    Сега е ред на РУ на МВР – Хисаря, ръководено от Камен Радев. Трябва да бъде установено кои са хората, работили през нощта, кой  е изкарал и извозил дърветата, на кого са камионите, кога е станало  извозването – през нощта, или на другия ден, кой изключи камерите, къде беше охранителната фирма, как се нарушава предписанието на съда за идване на вещо лице – много въпроси.

    Делото на кого е? – ще попитате вие. То е между Коста Стаменов и един така известен фермер. Историята на това дело е дълга. Това е тема за коментар по – нататък. Сега важното е, че дръвчетата ги няма и вещото лице като дойде, ще види само сливи. Това няма ли да  насочи делото в друга посока?

Явно хората, изкоренили овошките, имат опит да работят през нощта . Защото и други неща са ставали през нощта след една проверка на държавни органи.

                                                                                                         Тракийски Свят

Предишна статия

Хисаря…

Следваща статия

ЗОЛОТЫЕ законы привлечения денег /на руски език/

Други интересни