Какво ще е времето през октомври и ще има ли циганско лято?

Автор: Няма коментари Сподели:

Рязко понижение на температурите още в понеделник. За това предупреждават синоптиците.

След хладното утро, през деня пак ще е с летни температури между 25° и 30°. Приятно ще е времето на морето. Сутринта ще има малко повече облаци, но после слънцето ще е щедро. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 27°. Температурата на морската вода е 19°-21°.

Няма да сбъркате, ако решите да си направите разходка в планината. През по-голямата част от деня ще е предимно слънчево. Постепенно облачността ще започне да се увеличава, но валежи не се очакват. Ще духа слаб югозападен, по върховете до умерен западен вятър. Ще остане топло.

В първия работен ден ще се заоблачи, а на места и ще превали. Температурите слабо ще се понижат, но все още ще са сравнително високи.

Във вторник и сряда от северозапад ще прониква студен въздух и бързо ще захладнее; времето ще е ветровито, предимно облачно, с валежи. В сряда по високите части на планините се очаква да завали и сняг.

В четвъртък вятърът  чувствително ще отслабне, а след обяд ще се ориентира от югоизток. Валежите ще спрат. В петък на запад слънцето често ще се показа, а на изток ще е по-облачно, но няма да вали и ще бъде по-топло. Като цяло синоптиците очакват зимата да е по-студена от миналогодишната.

http://nova.bg/news/view/2016/10/02/160630

                  Във вторник ще вали в почти цялата страна

От утре се очаква рязко захлаждане и интензивни валежи. В следващите два дни температурите ще паднат с повече от 10 градуса.

Във вторник ще вали в почти цялата страна, а дневните температури ще са вече между 16 и 21 градуса.  В сряда валежите трябва да спрат, но ще стане още по-студено.

Дневните температури ще  са между 11 и 16 градуса, а сутрешните – ще паднат до зимните 2-3 градуса.

Какво ще бъде времето във вашия регион вижте ТУК

http://nova.bg/news/view/2016/10/03/160741

Предишна статия

ГЕНОЗАВЪР /на руски език/

Следваща статия

Брат (фильм)

Други интересни