НСО купува две бронирани коли за 2 000 000 лева

Автор: Няма коментари Сподели:

Два леки бронирани автомобила висок клас за 2 млн. лв без ДДС ще поръча Националната служба за охрана (НСО). Процедурата е обявена на 10 септември.

Изискванията са автомобилите да са фабрично нови, неупотребявани, произведени през 2016 г. и да с от една марка. Автомобилите трябва да бъдат доставени до 31 януари 2017 година. Техническите спецификации на автомобилите са поверителни и за тях няма предоставена информация в обявлението на службата.

От обявлението се разбира, че автомобилът трябва да е дълъг повече от 5.2 м, по-широк от 1.85 м и висок над 1.45 м. Трябва да има автоматична скоростна кутия с не по-малко от шест скорости, а двигателят трябва да е бензинов с максимална мощност над 360 kW. Максималната скорост трябва да бъде над 180 км/ч и автомобилът трябва да ускорява от 0 до 100 км/ч – под 8 секунди. Разходът на гориво трябва да е под 18 литра за 100 км пробег.

Освен стандартните екстри и системи за сигурност за лимузини висок клас като антиблокираща спирачна система, електронна програма за стабилност, система срещу боксуване и поднасяне на автомобила въздушни възглавници и др., от службата настояват автомобилите да имат климатизирани седалки с вентилация и отопление, автоматична климатична инсталация, с отделно управление за задните места, врати с комфортно сервозатваряне и фиксатори за задържане в отворено състояние, дистанционно отваряне на капака на багажното отделение, тапицерия от естествена кожа, а цветът на автомобилите трябва да е черен металик.

Отварянето на офертите ще се състои на 11 октомври 2016 г.  

http://eurocom.bg/news/article/nso-kupuva-dve-bronirani-koli-za-2-miliona-leva

Предишна статия

Дадохме 1,2 милиарда на Америка, сега – 1,3 милиарда на Русия

Следваща статия

Нови фургони за бежанци за 2 000 000 лева /С БАНЯ И КЛИМАТИК/

Други интересни