Хората в Хисаря днес говорят…

Автор: Няма коментари Сподели:

         Град Хисаря, квартал „Момина баня“, местността „Дюлите”

Анонимен

#1

от Танас

02 Септември, 2016 | 23:03 

 Анко Анко гюленце, съчма такава така събор не се прави моето пиленце. В 20:30 часа не се спира музиката на събор. А и ми е интересно на събора днес освен участиците в танците и търговците колко други посетители имаше. А можеш ли Анко да кажеш колко народ върнахте така нахално и нагло. Много хора с деца искаха да гледат но вашето безумно изискване за народната носия обърка сметките. Хисаря не е Жеравна всички да имат носии. Вие Анко заградихте една поляна и искате пари за нещо а не пускате хората. С носиите е супер и мен много ме кефи но не всеки е богат като тебе Анко да може да си купи носия или да даде 60 лева за наем на носия за деня. Хората работят за 20 лева на ден и искат малко да разпуснат а ти бизнес правиш на техен гръб. И последна да ти кажа Анко че ти не си никъв войвода щом искаш да дереш кожите на хората и да ги дискриминираш за облекло. Тези които нямат носии по малко българи и патриоти ли са от теб господин воевода?

Анонимен

#2

от Да… 03 Септември, 2016 | 11:47 

 Най е лесно да се плюе … Ако не Анко, то някой друг …Недоволни винаги се намират. А дали сме Жеравна – не сме, но не пречи да се направи едно такова събитие и тук. Браво на Анко!

Анонимен

#3

от Х.Генчо 03 Септември, 2016 | 13:52 

 За кое браво на Анко ? Затова, че не пусна децата да гледат ли. Кое му е бравото не разбирам…..


                                                                 

       ФИРМАТА, КОЯТО ПРАВИ СТРАТЕГИЯТА НА МИГ В ХИСАРЯ

                                  Анонимен

#1 

от Как 02 Септември, 2016 | 21:29 

 Как може да не се каже на съветниците, че има такъв договор? Това са 56 700 лв. Не тряба ли Общинският съвет да контролира харченето им?

Анонимен

#2 

от ЗНАЕЩ 03 Септември, 2016 | 09:39 

 Ако не бяха “лошите хисарски момчета” Дойкова никога, ама никога нямаше да стане Кмет!!!! Съответно Тони зам. кмет, Петров секретар. И най-интересното е, че хората около тях…Пирянков и Макавеев и досега си мислят, че те са спечелили изборите !!!! Разочарованието е голямо.. Слаби кадри, страх да разплетат змиярника;; Защо ли ???? Защо секретар е човек, който е работил в предизборни периоди и срещу П и срещу М..????? Какво се крие толкова ????? Преплетени свински черва ????? Куковски И Бойко Гавраилов имат 11 гласа от 17 в общ.съвет. Само чакат съдът да посече Ненко Костов и с неговата заместничка ще станат 12.. Бойко веднага става общ.председател, ще открехне някоя и друга врата в София и Дойкова, за да избегне по-нататъшни излагации, че пристане на така наречените калинки…. Кметицата реши в последния момент, за обща изненада на нейния отбор, да става шеф на МИГ.. И получи оглушителен шамар…Затова е бил подписан и договорът предварително, щото е била убедена, че тя ще дърпа конците. Ама Куковски и ПЕНчО и скроиха шапката….ХАХА…. Единственото спасение за Дойкова и нейните хора е: Даване на гласност и разследване на работата на Общината в последните 5 години„без да крият договори, изпълнители, подизпълнители…. Кой, кога как и защо …. Уволнение на всеки компрометирал се, или саботиращ работата на сегашното ръководство….Веднага…. А другия път е пълна омраза и забвение от нормалните хора в Общината…. Ами това е….
                                                                                                                  

                                                                                                                                  Тракийски Свят

Предишна статия

В съботния ден ще е предимно слънчево…

Следваща статия

Кои са хората, които владеят хотелите в Слънчев бряг?

Други интересни