ВТОРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА – ХИСАРЯ

Автор: Няма коментари Сподели:

      ВТОРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА МЕСТНАТА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА – ХИСАРЯ

      В сряда,  31 август 2016 г. от 11 часа в залата на читалище  „Иван Вазов” ще се проведе втората информационна среща на Местната инициативна група – съобщи представителката на МИГ – г- жа Мария Мустакова.

    На първото обсъждане на стратегията, която се прави от специална фирма, бяха обсъдени и допълнени основни неща, които биха могли да помогнат  стратегията да стане още по- добра. Корекции бяха направени и те бяха насочени към по- голямо участие на общината в работата на МИГ. Както се знае, общината е партньор в осъществяването на проектите и усвояването на средствата.

    В сряда при новата среща ще бъде обсъдено предложението на МИГ  да разпредели парите между трите сектора – общината,  стопанския сектор и Неправителствените организации с равен процент участие – по 33%. Тъй като срещата е свободна и на нея могат да присъстват всички граждани от общината, ще бъдат направени и нови предложения, които ще бъдат включени в стратегията.

    След тази среща, която се прави с цел е да се даде гластност на цялостната работа на Местната инициативна група, остава най- важното. На 7 септември 2016 година ще се събере общото събрание на МИГ и Управителния съвет, за да решат окончателно накъде ще бъдат насочени проектите.

    Ако искате да знаете един милион евро в чии ръце ще попаднат, елате на втората информационна среща на МИГ  в читалището на 31 август в 11 часа в град Хисаря!

                                                                                                                                Тракийски Свят

Image title

Предишна статия

Ледниковый период 2 /на руски език/

Следваща статия

Записки по българските въстания (1976) епизод 13

Други интересни