Philips 65PUS7601 признат за най-добрия телевизор в Европа за 2016-2017 г. от EISA

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                    Самые дешевые обменники

Иновативният 4K UHD LED телевизор Philips 65PUS7601 спечели EISA наградата за най-добър телевизор с голям екран в Европа за 2016-2017г. от Европейската асоциация за образ и звука (EISA). 

Журито обърна специално внимание на усъвършенстваната LED подсветка, като подчерта, че факторите като тристранен Ambilight, операционна система Android TV, богато като възможности дистанционно и качествен звук предоставят впечатляващо изживяване на филми и телевизия на голям екран.

Награденият модел притежава голяма част от PQ технологиите, обичайно включени в първокласните продукти от серия 9000 на марката, приближавайки първокласните технологии до средния потребител. 

Телевизорът Philips 65PUS7601 предоставя най-високо качество на картината с разделителна способност от 4K, което осигурява подобрени изображения независимо от оригиналното съдържание. Отличеният 65PUS7601 разполага и с тристранен Ambilight, най-Ñ

арактерната черта на телевизорите Philips вече повече от десетилетие, която създава по-поглъщащо изживяване с по-малко напрежение в очите и подобрено възприемане на контраста, подсилено с теÑ

нологията Micro Dimming Premium.

Видео от EISA с промоционалното представяне на наградения телевизор 65PUS7601 може да разгледате тук

                                                                                         https://www.youtube.com/watch?v=pKwZd_wd2Eo

Предишна статия

В родината на джебчиите

Следваща статия

Русокастрон с калдъръм за императори и царе

Други интересни