Николай Камов за властелините в сянка!

Автор: Няма коментари Сподели:

Николай Камов е познат на аудиторията от политиката, но малцина знаят, че той е единственият българин, допускан до кръга “Билдерберг”.

“Получих покана за срещата на Комитета в пощенската си кутия в парламента. Беше запечатана с воден печат, написана на луксозна хартия и изпратена от името на виконт Етиен Давиньон, който и досега е председател на постоянния комитет на срещите “Билдерберг”, спомни си гостът в рубриката “Вашият събеседник”.

“Още 1996 г. на една от онези срещи, където нещата се казват такива каквито са, а не каквито после се публикуват, научих, че през 2009-а г. ще бъдат избрани първите български депутати в Европейския парламент. Любопитен факт е, че тогава Романо Проди беше представен като бъдещ председател на Европейската комисия и след 2 г. стана точно такъв”, разкри Каменов.

На срещата на комитета “Билдерберг” през 1999 г., на която присъствал гостът, се разисквала темата за разчитането на човешкия геном. Няколко месеца по-късно това откритие било официално оповестено пред света, спомни си гостът. Затова той е убеден, че на заседанията на Кръга, човек може да надникне в бъдещето.

Все пак Камов уточни, че участниците в кръга “Билдерберг” не са управниците на света в сянка, а хора с идеи и достатъчно власт, за да ги осъществят.

                                                   https://www.youtube.com/watch?v=HZLNistVILM

Предишна статия

Николай Камов за свободата!

Следваща статия

Балканите ли са дъното на Европа?

Други интересни