Европа ще престане да съществува в сегашния си вид до края на тази година.

Автор: Няма коментари Сподели:

Възможно ли баба Ванга, за която има сведения, че е предсказала атентата на 11 септември, бедствието с цунамито през 2004 г. и „раждането” на Ислямска държава, да е видяла в бъдещето и излизането на Великобритания от ЕС?

Този въпрос задава британският вестник „Сън” след историческия вот на референдума във Великобритания.

Смята се, че 85 процента от предсказанията на пророчицата се сбъдват, така че тя отдавна е почитана в Русия като „свръхестествен светец”. Не е изненада, че теоретиците свързват пророчествата на баба Ванга за Европа с Брекзита във Великобритания.

Според предсказанията на Ванга, Европа ще престане да съществува в сегашния си вид до края на тази година.

Тревожен е фактът, че според пророчицата континентът ще се бъде „почти празен” и ще се превърне в „пустош, почти изцяло лишена от всякаква форма на живот.”.

Вярващите във Ванга са загрижени, че това разделение на отношенията може да предизвика война в Европа.

Преди смъртта си, тя прогнозира, че ще има „голяма мюсюлманска война”, която наскоро бе свързана с увеличаващата се заплаха от страна на Ислямска държава.

По ирония на съдбата, Ванга предсказала инвазията от мюсюлмански екстремисти на територията на Европа през 2016 г. Тя предсказала също разпалването на конфликт след Арабската Пролет през 2010 г.

Ванга предсказва също, че мюсюлмани ще използват химическо оръжие срещу европейци в Сирия.

ИДИЛ завзема все по-голяма част от Сирия, въпреки масивните бомбардировки от страна на съюзническите сили, което дава основание вярващите да се опасяват, че и това предсказание ще се сбъдне.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5609817

Предишна статия

OneCoin Москва/на английски и руски/. 1 част

Следваща статия

Великобритания излиза, за да остане!

Други интересни