Борисов: Проблемите са за Великобритания, не за нас.

Автор: Няма коментари Сподели:

 „Целият свят се дели, правят се нови разделителни линии, само за въоръжение се говори, а тук ме питат само за пенсии и за асфалт”. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в петък в Кубрат, Разградско, където пристигна в късния следобед за откриване на новата многофункционална спортна зала, която е изградена по Програмата за развитие на селските райони.

Борисов поздрави ходжата и свещеника на тържеството и продължи техните думи, превръщайки ги в пожелание:” Господ да ни пази от катастрофи, беди и лоши неща, да дава просперитет на тоя край. Всеки от нас да се помоли на своя господ. В смесени региони, които не знам защо се наричат така, това е най-добрия начин – попът и ходжата да са заедно”, каза премиерът.

Той искрено се зарадва, че хората питат за новите пътища и ги увери, че не случайно минава в района, в който се асфалтират 60 км.

„Тези, които са минавали към Шумен, Венец, Дулово, Силистра знаят какво са пътищата. Преди година и нещо от Исперих ме питаха кога ще ги направим и тука. Ще удържим на думата си да направим, което е необходимо”, обеща пред присъстващите Борисов.

После той продължи по новината на деня за резултатите от допитването във Великобритания.

„Много англичани се чудят как да се върнат, проблемите са за Великобритания, не са за нас. Ще искат гражданство сигурно. Ние сме отворени, добре дошли са”, каза министър-председателят.

Той направи паралел между новата спортна зала и стари държавни сгради в близост, обещавайки да ги прехвърли на общината, за да станат по-хубави. Зарадва се и на много малки деца на празника за откриването на зала, за които трябвало да се създават условия.

След церемонията Борисов тръгна да инспектира пътя в ремонт Подайва – Самуил, в който в момента се влагат към 4 000 000 лв.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=5602436

Предишна статия

Къде отива българското оръжие?

Следваща статия

Британската лира се срина след референдума!

Други интересни