Тровят ни с химикали!

Автор: Няма коментари Сподели:

Смятаната доскоро за конспиративна теория за умишленото пръскане на химикали (кемтрейлс) от висока надморска височина, вече е доказан факт.

Следите, които остават в небето след определени видове самолети, се наричат “контрейлс” или кондензационни и изчезват за няколко секунди. Във все повече държави обаче излиза наяве истината, че подобни следи не са само остатък от двигателите на самолетите, а консистенция, пълна с биологични и химични агенти.

Небе

Първата държава, уличена в подобно деяние, бе Нова Зеландия. Град Феърфакс в Калифорния пък има указ, в който града е обявен за “свободна от кемтрейлс зона”. Всички тези фактори убедиха мнозинството, че пръскането с биологични и химични агенти чрез самолети е нещо абсолютно реално.

Властите от години са обявили кемтрейлс за тема табу. В редките случаи, в които се споменава, е определян като “конспиративна теория”. Истината обаче личи в документацията – думата “CHEMTRAIL” присъства в редица документи, най-вече в тези на администрацията на САЩ.

Подобно доказателство е и град Феърфакс. Наред с това в разглежданите документи се споменава и за още едно, негласно извършвано посегателство върху човечеството – HAARP. Това представляват системи, влияещи на климата и разрушаващи цели екосистеми.

След като масово хората започнаха да се интересуват от тези наболели въпроси, по-голямата част от документите бе заличена. Автентичен такъв документ е именно от Феърфакс. На 11 януари 2012 г., в официална резолюция градът се обявява за зона, свободна от кемтрейлс.

Пръскащи самолети

Друг подобен документ се намира на официалната страница за правителствени документи на Американския Конгрес. В Законът за защита на космическото пространство, в член 7-ми – ”Дефиниции”, подточка (В) – ”Екзотични оръжия”, – (II), пише: химически следи – chemtrails. В следващата точка – С, е обяснени подробно какво се има в предвид под термина ”Екзотични оръжия”:

Терминът ”екзотични оръжейни системи” включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.”

Дали са нужни още доказателства дори за най-големите песимисти? Обърнете поглед към небето поне веднъж. Ако тези следи са нормални, то те се разнасят за секунди.

Но ако днес им обърнете внимание, с почуда ще констатирате, че те не се разнасят за секунди, нито за минути – личат в небето часове, след като преносителят на отровата си е отишъл.

http://sanovnik.bg

Проект Like Finance

Предишна статия

Кои са най-популярните отрови, които поглъщаме всеки ден без дори да подозираме?

Следваща статия

Държавата в услуга на имотната мафия!

Други интересни