Хилари Клинтън трябва да отиде в затвора, смята Тръмп!

Автор: Няма коментари Сподели:

Най-вероятният кандидат на републиканците за надпреварата за Белия дом Доналд Тръмп изригна по време на предизборна реч пред тълпа свои поддръжници в град Сан Хосе, че основният му съперник от страна на демократите – Хилари Клинтън, трябва да отиде в затвора, съобщават американски медии.

„Закачката” на милиардера е в отговор на реч на Клинтън от вчерашния ден, в която тя го определи като негоден за поста. Според Тръмп речта на съперничката му била „жалка” и „тъжна за гледане”.  

„Това беше фалшива реч. Хилари Клинтън трябва да отиде в затвора. Тя трябва да влезе в затвора”, избухна милиардерът пред привържениците си.

Тръмп припомнил скандала с нарушенията на правилата за водене на официална кореспонденция по времето, когато Клинтън беше държавен секретар. 
Защо тя подкрепи Обама в ядрената сделка с Иран? Тя просто не иска да влезе в затвора за своите писма“, допълни той.

“Фактът, че сегашната власт ѝ позволява да участва в това съревнование, е позор за САЩ, това е позор за нашата нация“, изтъкна още Тръмп.

Скандалът избухна, след като стана ясно, че в периода 2009-2013 г. Клинтън е използвала личния си имейл за служебна кореспонденция.

https://news.bg

Предишна статия

Шафранът помага при депресии и болести!

Следваща статия

“Камшикът” от Хисаря е на ход!

Други интересни