КУКОВСКИ СЪДИ СТАМЕНОВ

Автор: Няма коментари Сподели:

                 Image title

      Днес, 2 юни в Апелативния съд в Пловдив трябваше да бъде разгледано делото срещу Коста Стаменов. Причина – неправомерно подадена декларация за средства от Европейския съюз. В съда се явиха Атанас Куковски  и служители от фирма „Агрокомерс 98, която се управлява от него. Там беше и Коста Стаменов.

    Делото не се състоя поради това, че адвокатът на Коста Стаменов не се яви в съда.

     Стаменов е осъден от Окръжния съд условно, затова, че бил подал сигнал до ОЛАФ, че „Агрокомерс 98” очертава с фалшив, неправомерен договор 500 декара земя.

    По договор, подписан още в 2003 година, земята е дадена от община Хисаря за 20 години на фирмата на Коста Стаменов.

     Няма съмнение, че разследването е направено  тенденциозно от Икономическа полиция  – Пловдив, с цел да бъде съсипан Коста Стаменов.

     Напомняме, че точно той беше инициаторът за обществена нетърпимост  срещу проекта  на „Агрокомерс 98” да построи  биоцентрала за изгаряне на животински и растителни отпадъци. Дори със заповед на бившата кметица беше променен Подробния устройствен план, за да се изкара къщата на сестрата на Коста Стаменов незаконна, защото пречеше за строежа на централата. Но съдът отмени заповедта на Ганева и „Агрокомерс 98” си събраха ламарините и отвориха път до тази къща.

    До Стаменов в тази инициатива стоеше Ненко Костов. Сега и двамата са под ударите на Куковски, защото на 31 май на дело пък беше Костов. Атанас Куковски иска от него 20 хиляди лева за неимуществени вреди  във връзка със заканата за убийство.

     Изглежда, че планът  на Куковски да построи биоцентрала в Черничево, е сериозно объркан. Изгубени са милиони европейски средства. Затова той е решил да постави на подсъдимата скамейка двамата, които му причиниха това –  Коста Стаменов – лидер на Националния фронт за спасение на България  в община Хисаря и Ненко Костов – съветник от същата партия. Държим да подчертаем, че  двамата не  са против европейските проекти в общината. Напротив! Искат  да има колкото може повече. Но нека тези проекти бъдат съобразени на кое място да се реализират, а също така  и с мнението на хората, които искат  чиста община и чиста околна среда.

     Има една книга на руски учен – „Психология на личността.” Според нея човек има вътрешно АЗ и външно АЗ. Вътрешното отразява това, което ти мислиш за себе си. Външното – това са обществените норми, с които трябва да се съобразяваш.

А за външното АЗ – препоръчваме да отворите коментарите, написани от читателите под статията за делото  му срещу Ненко Костов.

                                                                                                         Тракийски свят

Предишна статия

Източват непалско езеро близо до Еверест!

Следваща статия

Уважаеми граждани на град Хисаря, приятели на град Хисаря и колеги!/продължение/

Други интересни