Камшикът от Хисаря днес си каза думата!

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен                                                 Камшик

31 Май, 2016 | 11:08 

Тази община никога няма да тръгне напред! Колко месеца минаха от изборите, а ние сме се заровили в интригата Куковски – Костов. 

Махнахме една Пенка, турихме друга Пенка, а резултата е повече от плачевен. Назначаваха се некомпетентни хора, близки до кметския кръг, сега – същото. Даваха се земи без търг, сега пак ще се започва. 

От оня мандат поне останаха един стадион, водопиен павилион, вело алея и още нещо. От този, засега нищо. Крали, некрали, направеното за града остана. 

Ако са крали, който има папки да ги дава където трябва, а не да ги развява из сайтовете, защото може да излезе, че клевети бившите управляващи. Ако мисли, че някой ще ги прикрие, да вземе да ги изпрати по всички институции, все някъде ще хване дикиш. 

Стига вече с тези щуротии с двамата инженери! Ако ще ни храните само с интригите между тях ще си изгубите читателите. Всичко е интересно, но с мярка. 

Някой забелязал ли е какви камиони с какви трупи се движат между Старосел и Черничево, а оттам в различни посоки? Къде се сече, какво се сече, или направо си е гола сеч? Никой не го интересува. Питайте де! Някакви земи пак ще се дават без търг, питайте де! 

Не! Напълно некомпетентни промени се приемат в разни общински наредби, а уж се назначиха най-компетентните от компетентните. Въртим се в едни омагьосани кръгове, но по-интересно е как Калинката ще съди бай Неч, а той ще развява едни папки. Коста развява папки, Нено развява папки, Вълковци и Гошовци ревизия щяха да правят, но после се усетиха, че може и тях да засегне и млъкнаха. 

В общинския съвет е пълен цирк. Всяко нещо се политизира или се търсят скрити изгоди за някого. Социалистите обявяват бившите си другари за предатели и ренегати, а в същото време по цели дни кроят планове с гербаджии и седесари. Въобще, мила хисарска картинка. 

Телевизии снимаха, проверки идваха, сеир голям! Резултат нулев! Дори и на Пено гаража си стои непоклатим на общинската земя. Много дребнотемие, а малко работа, при това с никакъв резултат. 

Да му мислим избирателите, защото тези дето си ги избрахме са си едни и същи от години. Хем си ги знаем, хем си ги избираме. Излиза, че ние сме прости защо ги храним за да ни крадат и да ни лъжат!

Разни лилипути от всички партии се правят на велики политици, а ние ги търпим!

Предишна статия

Вижте най-живописните пътища в Европа!

Следваща статия

Plant life Found On Mars!!! Stunning Photo Taken By NASA. Марс максимално близо до Земята!

Други интересни