Хората от Миромир искат думата!/коментари/

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен2

20 Май, 2016 | 09:27  

 Вие, сте последните, които може да съдите Ива Вълчева за не добре свършена работа! 

За всеки проблем в квартала тя винаги откликва и в общината се бори за този квартал, друг въпрос е че не сте видяли окаяното положение в части от Момина Баня и Веригово! 

Миромир притежава читалището с разцъфтяващи млади танцьори от 5 до 20 години и още многи други формации дори в Хисар читалището няма такава дейност ! 

А председател на това читалище е имено Ива Вълчева! 

За дупките и окаяното положение нека се погрижи управата на по-висок пост, защото тя отпуска парите. Наскоро минаха машини и изровиха всички дупки без да ги оправят, няма какво да говорим повече!

Анонимен град 

  21 Май, 2016 | 10:05 

Всеки ден, всеки час, всяка минута, властта ни казва, че Хисаря е село, а Миромир особено. Свиквайте, че живеете и ще продължавате да живеете на село. 

Хисаря си е едно голямо село с население предимно от околните по-малки селца, някои от които преди години са били доста по-големи и развити от днешния си център. 

Това им е създало комплекс за малоценност, който днес изразяват по различни начини. Всеки има къща с двор в някое от околните села, но около кооперациите вместо зеленина има домати.

Всички помним каква борба се водеше за прословутите градинки на “Хайдут Генчо”. Това е. Град сме само на книга. Реални са кравите, козите, прасетата,овцете. 

Що се отнася до миромирци, те са изключително добри и трудолюбиви хора, които нямат късмет с управляващи, както и всички нас.

                                                                                                        Тракийски Свят

Предишна статия

Олигархията по български – доцент Иво Христов!/2013 година/

Следваща статия

Фонд от Саудитска Арабия ще инвестира в мандра за 30 000 000 Евро!

Други интересни