Хайде Хисаря, пълен напред!

Автор: Няма коментари Сподели:

Анонимен

Какви разследвания ?

14 Май, 2016 | 11:23 

 Вероятно инж. Дойкова вече съжалява, че се е набъркала в общинската мръсотия. Със заместник лисица и без екип. Щом и някои от новоназначените вече напускат, смятайте що за екип се е събрал. Да, вече гражданите свободно влизат в сградата на общината, няма ги жутевите КПП та, но вече влязъл, гражданинът няма към кого да се обърне. Пробвайте – има да си чакате…

АнонименВреме е

14 Май, 2016 | 13:32 

Нали ви е ясно, че авторите на този сайт питат, но никой не им отговаря. Защо ли? Ами в общинския съвет има трима бивши кметове. Да питат те, да се разровят, имат право на информация. Пък като и те не щат, има Закон за достъп до информацията. Може би е време “Тракийски свят” да се обърне към хората от тази комисия и тогава общинарите ще им отговорят на всичко.

АнонименНе е лесно 

  14 Май, 2016 | 13:43 

А за какво да питат по – напред? За общинските земи, взети без търг и конкурс от Куковски, за 355 000 лв., дадени на Паничери без решение на Общинския съвет, за взетите с подпис решения на съветниците в разрез със Закона за конфликт на интереси, за 33 милиона за канализацията, с подизпълнител / Ах, любов, любов/ за колонадата, за незаконните разрешителни за строеж, за незаконните постройки, за мучащите крави, за строежите в Археологическия резерват… И кой ще им даде документацията, за видят какви са ги правили? Много е сложно. Единственият начин е управляващите сега да се разровят сами, пък ако трябва, и жалби да пуснат.

Анонимен Защо ? 

  14 Май, 2016 | 11:37 

Ни занимавате с тези жалби, които ще оттекат безрезултатно в съдебните канали ? Защо от 17 избрани всеки чака Бай Неч да зададе неудобните въпроси 16:1 – така ли излиза ? БСП и ГЕРБ/КУковски – дупе и гащи, ами “зелените” ? Двама от най-запознатите с обстановката вече седем месеца се натискат като пръднали. Не знаят ли кога, как и за колко пари са изпълнени големите европейски проекти в Хисаря ?

Анонимен%=:/–№ 

  14 Май, 2016 | 13:09 

Ах, колко сме интелигентни! Такъв бил правописът, онакъв ветерана… Чак да се чудиш как една обикновена информация предизвика каментари. А статията за това, че на хората им унищожават кравите, че пак мирише на корупция, след като ваксините не отиват в огнището на заразата, за това няма коментари. Сякаш всички не ядем мляко и сирене. Но… по- лесно е да се пише против сайта, колкото да трепериш от няколко човека в тази община. А като след изборите / и не само тогава/ една дописничка беше объркала и имената на съветниците, и партиите, от които са избрани, какво ли ви интересува. А че миромирци загиват от екологично замърсяване, какво ли ви интересува. А че четем неща, за които не сме и подозирали, какво ли ви интересува. Злаба и омраза – това са отличителните качества на нашия град. Бъдете горди с това!

   Анонимен
 Гражданин

  14 Май, 2016 | 11:52 

 Какво значение имат думите на гражданите, щом там където трябва да бъдат чути, всички са оглушали от жажда за власт и пари ?! Общинския съвет се занимава с личните войни на пено, наско, ненко, бойко и т.н. “елитни” хисарчани, инж.Дойкова – болна(пожелаваме и бързо оздравяване), заместник кметицата на общинските гори не се интересува от проблемите на гражданите. Обучени служители напускат на групи, а на тяхно място се назначават младежи без опит, по програми за временна заетост за да не плаща общината заплати ! Е как и кой ще гони балтона от миромир и ще защитава потърпевшите !?

Анонимен  

  14 Май, 2016 | 13:35 

 Имам чувството че тази община спи дълбок зимен сън. Кметицата е в болнични дано се оправи по бързо но докато я няма няма ли заместник няма ли секретар няма ли някой който да вземе едно решение. Миромиреца е прав за всичко.Имам приятел който беше наел къщата за гости на пилето за един уикенд и познайте компанията му как си е прекарала…..ГРАД ХИСАРЯ Е КУРОРТЕН ГРАД без значение в кой квартал живееш. И тези хора знаете ли какво са казали. Какъв курортен град сте бе 100 крави ви мучат до вас вие село ли сте или..?? Миромир може да е била и да си е село но хората заслужават поне спокойствие..

Анонименподозрителен М 

  14 Май, 2016 | 10:10 

До миромир: Дами и господа от въпросния квартал, искам да ви уверя, че с писане на постове в този сайт нищо няма да постигнете, защото, цитирам един общинар: “той е на Коста Стаменов, какво да му четем”! Тъй че, това, което сте написали тук, го изпратете час по-скоро на господари на ефира и на Валя Ахчиева. Междувременно, докато чакате въпросните да се задвижат, пуснете и една жалба срещу общината, за неспазване на собствените си разпоредби!

Анонимен До миромир

14 Май, 2016 | 11:10 

 Добра идея, но кой ще плати ? Ахчиева взима скъпо, а хората от Миромир нямат фабрики за минерална вода, майонеза и др. Бедни са. И да не разчитат на общината. Адвокати трябват. Тогава ще се види защо за толкова време проблемът не е решен и дори се е задълбочил.

                                                                                           Тракийски Свят

Предишна статия

СЕКРЕТ МИЛЛИОНЕРА! /на руски език – част 18/

Следваща статия

Andre Rieu – Lonely shepherd!

Други интересни